Dodaj do ulubionych

NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA

12.01.20, 23:56
JESTEM JASNOWIDZACA,ZAJMUJE SIE TAROTEM, OCZYSZCZANIEM,SCIAGANIEM KLĄTW chcialabym zalozyc dzialalnosc ezoteryczną , nie znam sie natomiast bardzo dobrze na numerologii, troche wiem ale nie potrafie byc obiektywna jesli chodzi o moje sprawy. dzialalnosc chce zalozyc 14.01 , 15,01, 16,01,17.01 , najpozniej 20.01
prosze powiedzcie mi ktora z tych dat bedzie dobra ? Z nazw które mi sie podobają to Arenia , Arania, Arkan
ja ur 23/2/90
dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 00:18
      Witaj,

niestety, z kilku bardzo różnych powodów żadna z powyższych dat nie będzie dobra. sad

Proponuję chwilowo zrezygnować z założenia własnej działalności...

Pozdrawiam,
      Teresa
    • olg_maz Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 00:22
      DZIĘKUJE bardzo za poświęcony czas
      • olg_maz Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 00:32
        Pani Tereso, czy moge jeszcze bardzo Pania prosic o poradzenie mi pod jaka wibracja najlepiej wybrac date zalozenia i nazwe firmy? I w jakim okresie czasu Pani proponuje? Bardzo zalezy mi na sformalizowaniu pracy. A tez boje sie, ze moja praca zacznie sie psuc.
    • olg_maz Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 14:54
      Pani Tereso, proszę jeszcze o jakieś podpowiedzi. W tych czasach już nawet wróżby jest paragon, jestem bardzo zestresowana sytuacją z klientami. Proszę mi pomóc.
      • teresa.numerolog Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 18:12
        Dobry wieczór,

przy wyborze daty założenia firmy należy tak długo dobierać ewentualne daty urodzenia firmy do CAŁEJ daty urodzenia właściciela firmy
        (i do CAŁYCH dat urodzenia współwłaścicieli firmy,
        i/lub do CAŁYCH dat urodzenia innych „ważnych” osób w firmie,
        i/lub do innych CAŁYCH dat wcześniej „przypisanych” do firmy/lokalu/umów/itd.),
        aż „natrafi się” na datę najbardziej „pasującą”/„sprzyjającą”...

Najczęściej jest to bardzo trudne zadanie – nie ma bowiem jakiejkolwiek idealnej daty w kalendarzu, czyli:
        ... nie ma żadnej idealnej daty urodzenia człowieka,
        … nie ma żadnej idealnej daty urodzenia przedsięwzięcia/biznesu/firmy/itd., która to data dodatkowo(!) powinna „pasować” do daty urodzenia (głównie/chociażby) właściciela firmy ...

W przypadku Pani daty urodzenia – moim zdaniem – PIERWSZĄ datą, która mogłaby być datą w miarę „pasującą” do Pani daty urodzenia, może być jedna z trzech dat:
        -
        • olg_maz Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 19:48
          Jeszcze raz Pani BARDZO DZIEKUJE za poswiecony czas.
    • olg_maz Re: NUMEROLOGIA,PROSBA EZOTERYCZNA NAZWA 13.01.20, 19:47
      To jest bardziej skomplikowane niz sadzilam...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka