q18 30.10.05, 18:43 myślicie że dwójki mają jakieś znaczenie, aha i urodziłam się o drugiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith_6 Re: 02.02.1972 30.10.05, 20:24 Po pierwsze: wg Gladys Lobos "dwójkowa" wibracja dnia urodzenia oznacza: Łagodny charakter, wyrozumiałość, życzliwość i chęć współpracy z innymi. Osoby te potrzebują towarzystwa ludzi, aby czuć się pewnie i bezpiecznie. Czułe, kierujące się emocjami, subtelne i wyrafinowane, potrafią docenić, to co artystyczne i duchowe. Posiadają dar tworzenia wokół siebie atmosfery pokoju i harmonii, co wydać się może nieco dziwne, zważywszy na fakt, iż są to osoby nerwowe, drażliwe i podatne na depresje. Po drugie: aż dwa okresy ścieżki Twojego życia wibrują dwójką: okres wieku młodych lat i okres lat produkcyjnych. Wczesne lata: Jest to ciężki okres życia dla młodych dzieci, jako że emocje i wrażliwość mogą się wznieść na wysoki poziom. Z drugiej strony, wpływ ten może być pomocny w wykształcaniu talentów artystycznych. Okres dwójki może być tym, w którym niezbędnym będzie bycie pomocnym, dającym wsparcie, i generalnie chętnym do dostosowywania się. Dążenie do emocjonalnego reagowania na problemy i w konfrontacjach może towarzyszyć ci do wczesnego okresu dojrzałości. Lata produktywne: Okres ścieżki życia liczby dwa sugeruje, że będziesz czerpał korzyści ze zdolności do pracy z innymi w harmonii i kooperacji. W tych latach wyraźna będzie zdolność do korzystania z dyplomatycznych i mediacyjnych umiejętności. Sprawy innych i ich sukcesy mogą być kluczem do własnego postępu. Wprowadzanie własnego porządku może się nie sprawdzić w tym okresie. Od czasu do czasu pojawić się może potrzeba kontroli aktywnych emocji. Opisy pochodzą ze strony: gw.7d.pl/?id=554 z artykułu "Okresy ścieżki życia". Pozdrawiam serdecznie LiLith Odpowiedz Link
q18 Re: 02.02.1972 31.10.05, 11:41 Dięki świetnie napisane i wiele się zgadza, zarówno w pierwszej jak i drugiej części Odpowiedz Link
govirican Re: 02.02.1972 31.10.05, 11:48 mówi się również że 2 to liczba zła i diabła 2-odejscie od jedności więc wkrótce powitamy tego który odszedł pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 02.02.1972 31.10.05, 12:28 govirican ma wiele racji. 2 to dualizm, dwie twarze, pozytyw i negatyw, zmienny charakter... Odpowiedz Link
q18 Re: 02.02.1972 31.10.05, 18:02 nie przerażaj mnie, jestem dobrym człowiekiem, jedynie nienormalne jest to że jak sobie wyobrażę jakąś wymyśloną sytuację to często ma ona miejsce u moich znajomych, przyjaciół, lub znajomych przyjaciół - ale to chyba tylko zbieg okoliczności, mam nadzieję Odpowiedz Link
lilith_6 Re: 02.02.1972 31.10.05, 19:31 Niech Cię to nie przeraża. Wszystko - a więc również liczby - ma swoje plusy i minusy )) Zło, diabeł - to symble, moim zdaniem niewiele znaczące... Nie warto się tym przejmować Mnie dwójka kojarzy się przede wszystkim ze współpracą, partnerstwem, chowaniem się w czyimś cieniu, i tak też najczęściej o niej piszą inni... Odpowiedz Link
janus50 Re: 02.02.1972 31.10.05, 20:26 oczywiście mówimy tylko i wyłącznie o "dwójce", to że masz tyle dwójek w dacie urodzenia nie musi nic oznaczać... Pełna analiza numerologiczna to przecież nie tylko data urodzenia.. Imiona, również to z bierzmowania, nazwiska a nawet przezwiska czy przydomki mają ogromne znaczenie. Całkiem możliwe, że ta dwójka wcale nie odzwieciedla twoich autentycznych wibracji.. Jest jedynie częścią większej całości. Z drugiej strony jednak należy pamiętać, że nawet wibracje mistrzowskie mogą się realizować w negatywie.. Zamiast np genialnym konstruktorem, może być np genialnym przestępcą.. Odpowiedz Link
landrynka8 Re: 02.02.1972 03.11.05, 14:35 czy miałaś w domu rodzinnym konflikt z matką? Odpowiedz Link
q18 Re: 02.02.1972 03.11.05, 18:02 ciężko powiedzieć ponieważ moja mama urodziła mnie w wieku 17 lat, nigdy szczególnie się mną nie zajmowała, w późniejszym okresie była chora i to ja na swój sposób zajmowałam się nią, nie żyje już ponad 10 lat - czemu pytasz? Odpowiedz Link
landrynka8 Re: 02.02.1972 03.11.05, 19:31 Generalnie taka ilość 2 (w dniu i miesiącu) ozn.konflikt z matką (czasami z ojcem). Trochę za dużo tych 2, ale po 30 chyba lepiej Ci sie zyje?. Odpowiedz Link
janus50 Re: 02.02.1972 03.11.05, 21:05 Z daty urodzenia jesteś 5 5 - WOLNOŚĆ Należy przygotować się do częstych zmian i nieoczekiwanych wydarzeń w życiu. Zrozumieć, co to wolność i prawidłowo z niej korzystać. Rozumieć ludzi z różnych warstw społecznych i motywy ich postępowania. Wybieraj to co postępowe i słuszne, co rozwija świat moralnie i etycznie. Różne doświadczenia i okoliczności będą wymagały od ciebie przystosowania. Rzeczy negatywne, które mogą się pojawić to częste wzloty i upadki oraz kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. Odpowiedz Link
q18 Re: 02.02.1972 04.11.05, 11:28 moi znajomi twierdzą że na podstawie mojego życia powinny być kręcone brazylijskie telenowele, cokolwiek to znaczy powiem tak - żyję na pograniczu dwóch światów pod względem społecznym, stykam się z ludzmi z pierwszych stron gazet bo jestem z nimi związana krwią lecz sama jestem poza nawiasem tego mam zwykły dom, w związku z tym to co napisał janus w zupełności się zgadza, a czy lepiej po 30 - nie wiem, może lepiej, bo moje priorytety uległy zupełnej transformacji i całkowicie przewartoścowały moj byt Odpowiedz Link