Dodaj do ulubionych

czy mogę prosić o

14.12.05, 09:31
interpretację mojej daty urodzenia.W telewizji itv słyszałam jak mówią o
koronie w dacie urodzenia,co to takiego i jaką ja mam liczbę w koronie?Z góry
bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • joanna210 Re: czy mogę prosić o 14.12.05, 09:32
      przepraszam nie podałam daty urodzenia 11-05-1972
      • janus50 Re: czy mogę prosić o 14.12.05, 14:14
        29.10.2004
        z dnia urodzenia 29
        to inaczej mistrzowska 11, która może doprowadzić do szczytów lub całkowitego
        zniszczenia. Niełatwe jest współżycie z tobą, zapominasz o innych bo,
        zaangażowana jesteś w to co tworzysz. Dla tej wibracji dobrze jest mieć wyższe
        wykształcenie i odpowiednią pracę. Nie potrafisz dostosować się do ogólnie
        przyjętych norm postępowania, wolisz żyć według własnych reguł i zasad. Są w
        tobie oznaki inności i dla tego jesteś niezrozumiana przez otoczenie. Cechuje
        cię wyjątkowa intuicja.
        z całej daty 9
        Miłość uniwersalna, bezinteresowność – życie dla ludzi. Pozbądź się uprzedzeń
        rasowych i narodowościowych. Służ całemu światu. Nie staraj się być pierwszym –
        staraj się być ostatnim. Do niczego proszę się nie przywiązywać. Rozdawaj
        miłość i współczucie. Do 9-go każdego miesiąca nie zaczynaj żadnych spraw. 9-
        tki to dzieci szczęścia, nie ma takiej przeszkody, której by nie pokonali. Są w
        stanie zrealizować każdą swoją myśl.
        Pozytywy: miłość do świata, braterstwo, miłosierdzie, dobroczynność,
        bezinteresowna praca, filantropia, humanizm, współczucie, szczodrość, szerokie
        poglądy.
        Negatywy: emocjonalność, egocentryzm, sentymentalizm, niepraktyczność,
        lekkomyślność, próżniacze marzenia, rozrzutność, marnotrawstwo.
        aktualnie w pierwszym cyklu 1 (do 28r życia)
        W tym cyklu rozwijana jest własna indywidualność i dążenie do samodzielności.
        Niestety jako dziecko nie ma możliwości własnej samodzielności, ponieważ jest
        ograniczane przez rodziców. Tłumione są jego odruchy samodzielności, odwagi i
        jego pomysły. Może się zdarzyć, że zaczynasz wiele rzeczy na raz i nie kończysz.
        jednocześnie do 27 roku życia w pierwszym szczycie 3
        Bardzo przyjemny okres życia. Wiele niespodzianek i nie planowanych wydarzeń.
        Dużo przyjaciół, znajomych. Związki, flirty. Znakomity okres twórczy dla
        artystów.
        czarne szczyty (wady)
        1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń
        na zasadzie chciałabym a boję się. Może zaczynać wiele spraw na raz i nie
        kończyć żadnej.
        3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa.
        4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i
        spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.
      • janus50 Re: czy mogę prosić o 14.12.05, 14:24
        11.5.1972
        z dnia urodzenia 11
        Masz wiele oryginalnych pomysłów i idei, ale jesteś niepraktyczna jako
        partnerka życiowa. Bardzo duże wewnętrzne spięcia emocjonalne. Twoje
        postępowanie powinno być zgodne z najbardziej wzniosłymi i surowymi zasadami
        etyczno-moralnymi. Twoje życie jest służbą wobec ludzkości, dlatego nie
        zauważasz problemów najbliższych. Możesz być niezrozumiana przez otoczenie.
        z całej daty 8
        POTĘGA MATERIALNA. Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja,
        natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od
        ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i
        żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze
        rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza.
        aktualnie w drugim cyklu 11 do 56 roku życia
        będziesz dobrze się czuł w sprawach duchowych, odsuwając się jednocześnie od
        świata biznesu. Jeśli do tej pory twoje życie było ukierunkowane na materialne
        sprawy, ten okres może spowodować pewną zmianę kierunku. Jeśli czujesz pociąg
        do nauczania, leczenia, podnoszenia na duchu,
        te wzniosłe cele mogą być dla ciebie osłodą. Okres ten jednak może być ciężkim
        okresem, jeśli będziesz pod presją i stresem. Napięcia nerwowe mogą stanowić
        naprawdę poważny problem.
        jednocześnie do 37 r życia w drugim szczycie 3
        Bardzo przyjemny okres życia. Wiele niespodzianek i nie planowanych wydarzeń.
        Dużo przyjaciół, znajomych. Związki, flirty. Znakomity okres twórczy dla
        artystów.
        twoje czarne szczyty:
        1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na
        zasadzie chciałabym a boję się. Może Pani zaczynać wiele spraw na raz i nie
        kończyć żadnej.
        2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby.
        3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa.

Pozdrawiam i życzę szczęśliwego życia
        • joanna210 Re: czy mogę prosić o 14.12.05, 21:30
          Bardzo dziękuję i również życzę dużo szczęścia
          Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka