aasiek1 28.01.06, 07:55 Czy mogłabym prosić o interpretacje mojej daty urodzenia? 30.12.1972 pozdrawiam sredecznie Asiek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba do Pan Janusza 30.01.06, 12:01 30-12-1982 dzień urodzenia 30 - Masz organizm zdolny do samoleczenia. Twoje fale energetyczne są połączone z „polem astralnym”. Grozi ci niebezpieczeństwo, że możesz mieć w związku z tym do czynienia z „ciałami astralnymi”, dlatego powinnaś unikać cmentarzy i szpitali. Posiadasz ogromną wyobraźnię i intuicję. Przywiązana jesteś do wartości, które sama stworzyłaś. Natura obdarzyła cię uzdolnieniami artystycznymi. Masz chęć żyć intensywnie, wesoło i przyjemnie. z całej daty 5 - Należy przygotować się do częstych zmian i nieoczekiwanych wydarzeń w życiu. Zrozumieć, co to wolność i prawidłowo z niej korzystać. Rozumieć ludzi z różnych warstw społecznych i motywy ich postępowania. Wybieraj to, co postępowe i słuszne, co rozwija świat moralnie i etycznie. Różne doświadczenia i okoliczności będą wymagały od ciebie przystosowania. Rzeczy negatywne, które mogą się pojawić to częste wzloty i upadki oraz kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 3 - W tym cyklu doskonalisz swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres beztroski, dużo przyjaciół, dużo znajomych. Ciesz się życiem, pomagaj innym. Jest to najlepszy okres dla osób, które wykonują zawody artystyczne. Wolno ci dużo mówić i o wszystkim. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym. W grę mogą wchodzić, romanse i flirty, oprócz stałego związku. jednocześnie od 31 do 40 roku życia w drugim szczycie o wibracji 4 - Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne lenistwo. Agresja. twoje czarne szczyty czyli wady: 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. POzdrawiam Odpowiedz Link
aasiek1 Re: Prośba do Pan Janusza 30.01.06, 12:26 Witam Panie Januszu, Bardzo dziekuje za analize, tylko nie jestem pewna czy nie zaszła pomyłka, bo ja podałąm datę 30.12.1972, a Pan odpisał : 30.12.1982 pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba do Pan Janusza 30.01.06, 12:35 oczywiście że pomyłka, tak to jest jak się odpowiada hurtowo (((( zaraz poprawię Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba do Pan Janusza 30.01.06, 13:16 dzień urodzenia bez zmian z całej daty 7 - ROZWÓJ WEWNĘTRZNY, ZROZUMIENIE UKRYTYCH PRAWD, WTAJEMNICZENIE. Przeznaczony jesteś na doradcę lub kapłana. BĘDZIESZ SAMOTNY WŚRÓD TŁUMU (samotność potrzebna do realizacji 7). Nie gromadź dóbr materialnych, – kto straci w życiu materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego nie szukać, przyjmować to, co niesie życie. Aby zrozumieć świat istniejący poza zmysłami, aby zrozumieć siebie, wskazana jest MEDYTACJA. Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do innych. Ostrzeżenie – 7–ki najczęściej popadają w nałogi. 7 jest najlepszym złodziejem. co do pracy najlepsze rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy nie powinny angażować się w spółki cykle bez zmian drugi szczyt 4 od 29 do 38 roku życia czarne szczyty bez zmian POzdrawiam i przepraszam za pomyłkę!! Odpowiedz Link
aasiek1 Re: Prośba do Pan Janusza 04.02.06, 22:48 Panie Januszu, Czy mogłabym prosić jeszcze o pare słów na tema mojej przyjaciółki? 20.12.1972 pozdrawiam Odpowiedz Link
aasiek1 Re: Prośba do Pan Janusza 07.02.06, 07:37 Panie Januszu, Czy mogłabym prosić jeszcze o pare słów na tema mojej przyjaciółki? 20.12.1972 pozdrawiam Odpowiedz Link