1972

(4 wyniki)
  • Witam. Proszę o radę. Mam faceta, który jest żonaty. Jakie są jego stosunki z żoną - nie wiem. On się urodził 21 kwietnia 1972 r. a ja 4 maja 1972 r. Czy jest szansa że rozstanie się z żoną i będzie ze mną ???
  • Urodzilam sie 16 sierpnia 1972 roku w Milanowku. Od 4 lat mieszkam w Ameryce dzielac los milionow nielegalnych imigrantow. Czy ten rok rokuje jakies szanse na zmiane mojego statusu? I czy w ogole w moim horoskopie jest spedzenie reszty zycia za oceanem? Bardzo prosze o komentarz. Dzikuje i zycze wszystkiego dobrego! Agnieszka
  • Witam, Nie wiem co zdarzylo sie ostatnio, ale podejrzewam, ze wiekszosc potwierdzi moje odczucia, ze cos zlego pojawilo sie w eterze pod koniec roku 2002, mialo swoje apogeum w sylwestra i dluugim ogonem trzymalo prawie do konca stycznia. Ja wole nie pamietac tego okresu. Wszystko na czym mi zalezalo peklo jak banka mydlana i z kim nie rozmiawiam to ten wlasnie okres nie wspomina najlepiej. Duzo wsrod moich znajomych mialo w tym czasie problemy w zwiazkach i malzenstwie, duzo z n...
  • to jeszcze raz ja. ma Pani racje- jestem przed bardzo duzymi zmianami w zyciu, a tu jeszcze blizniak skacze dookola;)) jak Pani ocenia nasze astrologiczne koligacje? ja- strzelec 15.12.1972 blizniak- 28.05.1972 dziekuje za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna