Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      1980

1980

(4 wyniki)
    • Pomieszanie z poplątaniem w tym zestawieniu. Boruń i Trepka to znani byli nie z lat 1980-tych, kiedy rzeczywiście "tworzyli" "dzieła" nie dające się czytać, lecz z powstałej w latach 1950-tych socjalistyczno-przygodowo-fantastycznej indoktrynacji, czyli trylogii "Zagubiona Przyszłość"/"Proxima"/"Kosmiczni Bracia". To się akurat dawało czytać, choć przemycona tam była "walka klas" wśród ludzi w pierwszej części, obcych w drugiej, a w trzeciej była bezinteresowna "braterska pomoc". ;-)
    • Nie żadni wściekli demonstranci, tylko ZAWODOWI działacze ! Związkowcy... I inna hołota :) Opozycja. Anarchiści. Każda okazja dobra, aby przywalić rządowi ! Pozdrawiam ^^ Grzesiek
    • [b]Witam!!![/b] Nigdy nie należałem do [b]SOLIDARNOŚCI.[/b]Noblysta Lech Wałęsa nie jest moim bohaterem i nigdy nim nie był.To czy był agentem SB czy też nie mało mnie obchodzi.Podobnie też czy się przespał z jakąś dziewczyną czy też nie.[b]OTAKE Polskę walczył i to mu się udało.[/b] Niewątpliwe jest to ikona RP ale jakiegoż kruszczcu?Sercem jestem po stronie P.[b]Walentynowicz.[/b]Z okazji urodzin,życzę jej...........200 lat. ...
    • opwiadanie o sądach POstkomunistycznych to farsa ludzi załganych niebotycznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się