1991

(5 wyników)
  • Witam. Czasy szkolne TME to naprawdę miłe wspomnienie. Za moich czasów nie było jeszcze liceum - tylko technikum. Pamiętam, że kiedy kończyliśmy podstawówkę (to był 1986 rok) to gdy ktoś wybierał się do TME to cała reszta szkoły patrzała się na niego jakoś dziwnie (niedowierzali, myśleli "wariat" i tak się nie dostanie). Z naszej podstawówki (nr 41) poszło czterech chłopaków - wszyscy zdali). Same czasy w TME to oczywiśćie TUZ !!! - miernictwo elektryczne i elektroniczne (nie było...
  • To raz jeszcze ponawiam wołanie w eter - czy jest ktoś tu jeszcze poza mną, Beą i WK z naszej klasy? Bo rzeczywiście 10 lat mija od naszej matury, a my nic. Co u Ciebie, WK? Bo co u Bei, to wiem świetnie :) Kiedyś człowiek spotykał się na imprezach i miał szansę wymienić uwagi o Galusie i Beri-Beri, a teraz pozostaje internet. Ale i tak nie jest źle! do zobaczenia na forum
  • "Nadejście nowego roku może być niemiłe dla posiadaczy dowodów osobistych wydanych w latach 1981-1991, którzy nie zdążyli w grudniu wymienić dokumentów na nowe. Od 1 stycznia te zielone książeczki będą już miały wartość jedynie sentymentalną. Ich właściciele nie kupią nic na raty, nie przekroczą granicy bez paszportu". Bzdury piszecie, ludzi w błąd wprowadzacie!!! Poczytajcie, popytajcie, a potem piszcie!!! debilizm w Polsce nie zna granic!!! W związku z licznymi pytaniami i w...
  • Ja_aska specjalnie dla Ciebie pogrzebałem Pisałaś w jakims wątku, że biznesmen Pan Kluczyk jest biznesmenem od wieków! Jego biznes zaczął sie jak zaczęły się prywatyzacje!!! To sobie może troche poczytaj, jak stary to biznesmen wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6152071 A tu pare cytatów z datami.... Jan Kulczyk był już wtedy przygotowany do prowadzenia biznesu: od 1972 r. magister prawa Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza i handlu zagranicznego na Akademii Ekonomicznej w Poz...
  • Az sie lza w oku kreci...:)) Ostrzegam, ze ten artykul juz z lekka traci myszka. Milej lektury ! SZCZECIN. Radny zawiadomił prokuraturę Niniejszym zgłaszam fakt popełnienia przestępstwa korupcji przez p. Marka Koćmiela...�. Tak zaczynające się pismo radny AWS Krzysztof Zaremba złożył wczoraj w Prokuraturze Rejonowej Szczecin - Śródmieście. Zaremba donosi, że w 1991 r. obecny prezydent, a ówczesny wiceprezydent, Marek Koćmiel zażądał łapówki od właściciela sklepu przy ul. S...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się