2001

(5 wyników)
  • Mam przed sobą statystykę przestępstw w Warszawie w 2001 r. wg. udziału poszczególnych gmin i gmino-dzielnic w "zbożnym dziele" 91 352 ubiegłorocznych przypadkow zaewidencjonowanych. Przoduje oczywiście Śródmieście a za nim prawie łeb w łeb idzie Mokotów i Praga Południe. Odnotowano w tych trzech dzielnicach ponad 39% wszystkich warszawskich przestępstw. Na dodatek, taki Mokotów np. ma najniższą wykrywalność sprawców przestępstw: tylko 21,9% (Ela nie będzie z tej statystyki zadow...
  • Proponuję konkurs na Największą Paranoję 2001 Roku na Pradze Północ, Białołęce, Targówku i Nieporęcie (można powiększać obszar stosownie do potrzeb). Osobiście zgłaszam rondo w Rębelszczyźnie w kształacie ósemki, tzn. dwa przeplatające się ronda. Żeby z Legionowa pojechać do Strugi trzeba się "owinąć" dwa razy - dookoła jednego, a potem dookoła drugiego podrondka.
  • NAJ w GÓRĘ : Poznaliśmy się. NAJ w DÓŁ : Na forum wciąż jest wielu Dereko-podobnych. Ja stałem się bezrobotnym, ale kupuję mieszkanie. A Wy ?
  • Zdzicha i e-mania postanowiły potrenować w szkole przetrwania i pojechały do Rzeszowa. Wszystkie Kulki małe i duże szaleją w okolicach Krupówek. Chaladia nareszcie z rodziną i jest obecny. Beatka przy karpiu zamierza oszołomić kulinarnie wigilijnych gości i też jest z nami. A kto jeszcze?
  • www.policja.waw.pl/?page=Structure&id=8&nid=517 2005-04-12 Śledztwo w sprawie niegospodarności Policja i warszawska prokuratura proszą o kontakt wszystkie osoby, które w latach 2001–2002 składały oferty w siedzibie byłej gminy Warszawa Targówek na zakup sprzedawanych przez tę gminę nieruchomości. Wydział dw. z Przestępczością Gospodarczą Komendy Stołecznej Policji prowadzi śledztwo pod nadzorem Prokuratury Rejonowej Warszawa Praga Północ dotyczące niegospodarności w lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się