2001

(6 wyników)
  • "Okręt AWS tonie.przyczepiona doń szalupa Unia Wollności pograża się równie szybko.Koalicyjne szczury zwietrzyły niebezpieczenstwo politycznego niebytu. Razno opuszczją tonący okręt,usiłując utrzymać się na fali społecznego poparcia.Rozpoczął się proces zacierania śladów i przebierania w nowe kostiumy-trafnie skomentował Leszek Miller." Jest to cytat z gazety "Fakty i Mity" Nr.3 (46) z dn.19-25 stycznia 2001 r. Czy nie jest to analogia dzisiejszej sytuacji w SLD!??? Oceńcie sami.
  • Czy mógłby ktoś przesłać mi program Winobrania 2001. Mam kłopoty z jego znalezieniem adres e-mail: uthar@wp.pl Z góry dziękuję Paweł
  • Już niedługa wybory. Kto wygra, kto przegra. Napiszcie, na które partie będziecie głosować, a na które napewno nie. Dlaczego ? Kto jest najlepszy?!!!!
  • to tylko przyklad postępującej zapaści tego województwa. Festiwal tak naprawdę mial już tylko lokalne znaczenie. Nie byl wg mnie imprezą ogólnokrajową, bo nie przyciągal ludzi z calego kraju. I przez to nie mial wielkich sponsorów. A mógl się nazywać Orange Lubuskie Lato Filmowe, Coca- Cola LLF czy coś takiego. Ci ludzie jeżdżą do Cieszyna, pooglądać filmy Greenewaya i posluchać co sam mistrz im powie. Tu bylo takie mydlo- powidlo, brakowalo czegoś inteligentnego, jakiejś eru...
  • WROCLAW(4)

members.surfeu.de/wasilewski/fotos/2001/Panorama/08260024.JPG members.surfeu.de/wasilewski/fotos/2001/Panorama/08260025.JPG members.surfeu.de/wasilewski/fotos/2001/Panorama/08260019.JPG members.surfeu.de/wasilewski/fotos/2001/Panorama/08260020.JPG pozdrawiam Zielonke
  • Obietnica poprzednich władz nie jest prawem. Won ze starówki żłoby i zastosujcie się do ustawy o Zamówieniach Publicznych. Malowanie fasad nie jest rewitalizacją. Fundacja zaś, jak mówił Listek, powstała by ominąć Ustawę, bo prywaty nie można było dofinansować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się