Dodaj do ulubionych

Audi A4 2008

13.02.06, 21:14
Obawialem sie co ten de Silva moze wydziwic( jak np z Toledo) ale jesli
tak bedzie wygladalo nowe A4 to mi sie bardzo podoba .
www.autobild.de/erlkoenige/neuheiten/artikel.php?artikel_id=10709&artikel_seite=0
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 21:22
      Hmmm, ale ono sie niewiele rozni od tego co jest teraz. Tyl taki sam, moze
      troche przod. Ciekawe jak w srodku...
    • bayerische.motoren.werke Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:19
      No wlasnie , nie ma jak nowiusienkie autka. A taki a6 1999 r. to juz
      sredniowiecze i mozna go zaliczac do szrotow tak jak kiedys zaczeto golfy 2 a
      potem 3
      • waskes29 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:25
        bayerische.motoren.werke napisał:

> No wlasnie , nie ma jak nowiusienkie autka. A taki a6 1999 r. to juz
        > sredniowiecze i mozna go zaliczac do szrotow tak jak kiedys zaczeto golfy 2 a
        > potem 3

Moze i masz racje ze to sredniowiecze ale ja mam takiego A6 i twierdze ze na
        ta chwile trudno znalezc rownie dobrze jezdzacy ,wyposazony nowy kompakt.Nie
        wspominam juz o cenie i przestronnosci a i niewiele kompaktow wogole moze
        miec taki silnik jak ja mam.Dlatego w zaden sposob nawet nie pomysle nad nowym
        samochodem jesli mnie nie stac na taki jaki chce miec.A teraz mam taki jaki
        chcialem i jestem zadowolony.
        Mysle ze lacznie z toba na czele wielu marzy jeszcze zeby miec takiego szrota.
        • bayerische.motoren.werke Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:30
          Ok rozumiem, ale idac twoim rozumowaniem to takie audi a4, jezeli nie chcesz
          kupowac nowego, jak wejdzie w 2008 to bedziesz mial gdzies 2012-2015 gdzie juz
          beda nowsze modele. Warto tracic tyle czasu i zostawac tak w tyle. Mi to a6 o
          ktorym mowilem , troche sie opatrzylo wlasnie tak jak kiedys golf 2,3 teraz
          rowniez 4.
          • waskes29 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:49
            bayerische.motoren.werke napisał:

> Ok rozumiem, ale idac twoim rozumowaniem to takie audi a4, jezeli nie chcesz
            > kupowac nowego, jak wejdzie w 2008 to bedziesz mial gdzies 2012-2015 gdzie juz
            > beda nowsze modele. Warto tracic tyle czasu i zostawac tak w tyle. Mi to a6 o
            > ktorym mowilem , troche sie opatrzylo wlasnie tak jak kiedys golf 2,3 teraz
            > rowniez 4.

Ja bardzo chetnie kupilbym nowe audi gdyby bylo mnie na to stac ale tak nie
            jest.Moze kiedys bedzie mnie stac na nowe samochody z gornej polki ,a ze
            jestem i raczej pozostane wierny marce audi bardzo mnie interesuja jak beda
            wygladac te samochody w przyszlosci bo z duzym prawdopodobienstwem takie
            kupie nawet jesli to bedzie rok 2010 i bedzie uzywany.Teraz jakbym mial
            kupic taki model jakim jezdze aktualnie to musialbym tylko pracowac na niego
            przez min 4lata .Zreszta z moim nie jest tak zle wyszedl z produkcji pol roku
            temu i nawet jeszcze teraz mozna kupic prawie ten model nowy z salonu .Jak
            bylem teraz w Osla to takich Audi jak i tez BMW 5 E39 jest tam procentowo
            wiecej niz u nas skod .To oprocz Volvo V70 dwa najpopularniejsze tam modele -
            pelno ich tam.
    • uki145 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:49
      Witam! dla mnie extra!! tak sie własnie buduje prestiz stylistyczny marki.
      podobienstwo do poprzednika jest jak najbardziej zamierzone. auto musi miec
      cechy indywidualizujace je sposrod pojazdów innych firm.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka