waskes29 13.02.06, 21:14 Obawialem sie co ten de Silva moze wydziwic( jak np z Toledo) ale jesli tak bedzie wygladalo nowe A4 to mi sie bardzo podoba . www.autobild.de/erlkoenige/neuheiten/artikel.php?artikel_id=10709&artikel_seite=0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
tomi_22 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 21:22 Hmmm, ale ono sie niewiele rozni od tego co jest teraz. Tyl taki sam, moze troche przod. Ciekawe jak w srodku... Link Zgłoś
bayerische.motoren.werke Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:19 No wlasnie , nie ma jak nowiusienkie autka. A taki a6 1999 r. to juz sredniowiecze i mozna go zaliczac do szrotow tak jak kiedys zaczeto golfy 2 a potem 3 Link Zgłoś
waskes29 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:25 bayerische.motoren.werke napisał: > No wlasnie , nie ma jak nowiusienkie autka. A taki a6 1999 r. to juz > sredniowiecze i mozna go zaliczac do szrotow tak jak kiedys zaczeto golfy 2 a > potem 3 Moze i masz racje ze to sredniowiecze ale ja mam takiego A6 i twierdze ze na ta chwile trudno znalezc rownie dobrze jezdzacy ,wyposazony nowy kompakt.Nie wspominam juz o cenie i przestronnosci a i niewiele kompaktow wogole moze miec taki silnik jak ja mam.Dlatego w zaden sposob nawet nie pomysle nad nowym samochodem jesli mnie nie stac na taki jaki chce miec.A teraz mam taki jaki chcialem i jestem zadowolony. Mysle ze lacznie z toba na czele wielu marzy jeszcze zeby miec takiego szrota. Link Zgłoś
bayerische.motoren.werke Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:30 Ok rozumiem, ale idac twoim rozumowaniem to takie audi a4, jezeli nie chcesz kupowac nowego, jak wejdzie w 2008 to bedziesz mial gdzies 2012-2015 gdzie juz beda nowsze modele. Warto tracic tyle czasu i zostawac tak w tyle. Mi to a6 o ktorym mowilem , troche sie opatrzylo wlasnie tak jak kiedys golf 2,3 teraz rowniez 4. Link Zgłoś
waskes29 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:49 bayerische.motoren.werke napisał: > Ok rozumiem, ale idac twoim rozumowaniem to takie audi a4, jezeli nie chcesz > kupowac nowego, jak wejdzie w 2008 to bedziesz mial gdzies 2012-2015 gdzie juz > beda nowsze modele. Warto tracic tyle czasu i zostawac tak w tyle. Mi to a6 o > ktorym mowilem , troche sie opatrzylo wlasnie tak jak kiedys golf 2,3 teraz > rowniez 4. Ja bardzo chetnie kupilbym nowe audi gdyby bylo mnie na to stac ale tak nie jest.Moze kiedys bedzie mnie stac na nowe samochody z gornej polki ,a ze jestem i raczej pozostane wierny marce audi bardzo mnie interesuja jak beda wygladac te samochody w przyszlosci bo z duzym prawdopodobienstwem takie kupie nawet jesli to bedzie rok 2010 i bedzie uzywany.Teraz jakbym mial kupic taki model jakim jezdze aktualnie to musialbym tylko pracowac na niego przez min 4lata .Zreszta z moim nie jest tak zle wyszedl z produkcji pol roku temu i nawet jeszcze teraz mozna kupic prawie ten model nowy z salonu .Jak bylem teraz w Osla to takich Audi jak i tez BMW 5 E39 jest tam procentowo wiecej niz u nas skod .To oprocz Volvo V70 dwa najpopularniejsze tam modele - pelno ich tam. Link Zgłoś
uki145 Re: Audi A4 2008 13.02.06, 22:49 Witam! dla mnie extra!! tak sie własnie buduje prestiz stylistyczny marki. podobienstwo do poprzednika jest jak najbardziej zamierzone. auto musi miec cechy indywidualizujace je sposrod pojazdów innych firm.Pozdrawiam Link Zgłoś