agresji

(4 wyniki)
  • Mój syn pięcioletni z epi bywa agresywny- bije mnie, gryzie, płacze, krzyczy, gdy jest zmęczony. Czy to też są ataki?Czy ma ktoś podobne doświadczenia?
  • Witam! Sto lat juz tu mnie nie było, pewnie mnie nie pamietacie - chociaz ja niektóre Wasze nicki pamietam ;) Pytanko - myslicie że długotrwałe zażywanie leków przeciwdrgawkowych może wywoływac takie zupełnie nieadekwatne do sytuacji agresywne zachowanie? Zawsze myslałam, że mam po prostu taki podły charakter - ale jak czytałam - ktos też miał taki problem. A juz najbardziej z równowagi wyprowadzaja mnie drobiazgi. Biorę od ładnych lat depakinę chrono - może przy następnej wizyci...
  • dostałam dzis od lekarza informację na temat zaburzeń....i własnie zupełnie wyleciała mi nazwa z głowy. Nie jest to padaczka, ale zaburzenia są w miarę podobne, z tym, że bez utraty świadomosci. lek przepisal tegretol, ale strasznie męczy mnie ta luka w pamieci. moze komuś obiło sie o uszy inne okreslenie nagłych niepohamowanych ataków, chociazby agresji, leczonych lekami przeciwpadaczkowymi.byłabym wdzieczna za pomoc
  • Witam Mój przyjaciel ma padaczkę skroniową i z tego co tu czytam to jego napady się różnią od opisywanych. W czasie gdy traci kontakt z rzeczywistością staje w miejscu, wytrzeszcza oczy i bywa agresywny. Ta agresja objawia się słowami, tzn. przeklina. Proszę o odpowiedź, czy komuś z Was też się to przytrafia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się