Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      agresji

agresji

(7 wyników)
    • To nie pierwsze forum, ktore odwiedzam. Ale pierwszy raz spotykam sie z taka doza agresji, niecheci, kopania, takij czysto polskiej, niczymnieuzasadnionej zawisci. Jak w dowcipie o zyczeniu do spelnienia. Rybka, taka zlota spelniala: Amerykanin chcial dom z basenem, samochod, playmate miesiaca Francuz chcial dom nad Loara, dobrego kucharza, szczupla brunetke Polak chcial, zeby... sasiada, ktoremu sie powodzi SZLAG TRAFIL Ludzie, co z Wami? Zamiast sie wspierac - kopiecie sie, dol...
    • Dlaczego alkoholik jest agresywny? Człowiek który na trzeźwo jest uroczy, miły, trochę zagubiony, nieprzeklinający, po obfitym popiciu (wódka) staje się potworem, który mnie szarpie za włosy, wyzywa na cały blok, kopie, popycha na meble. Zwyczajna przemoc domowa. Ale skad sie to bierze. Czy może na to wpływać wszyty i zapijany esperal? Może ktoś z Was wie.
    • Mam problem. Mój mąż po alkoholu, a często na trzeźwo jest agresywny, tzn. o byle co wybucha gniewem. Np. on uważa, że o czymś mi powiedział, a ja pytam go drugi raz o to samo, albo nie może znaleźć jakiejś rzeczy i uważa, że ja ją schowałam (co często nie jest prawdą), albo zwracam mu uwagę na coś w jego zachowaniu, co mi przeszkadza. Te wybuchy są bardzo nieprzyjemne - po pierwsze są dla mnie często zaskoczeniem (nie pomyslałabym, że o coś takiego można od razu robic awanturę), ...
    • co robić w takiej sytuacji: syn 30+ /na co dzien normalny!/ mieszka w domu z rodzicami, po imprezie weekendowej wraca nad ranem kompletnie zalany w podlym humorze. jakaś szafka ktorej nie udaje mu sie otworzyc /bo jest pijany/ wywoluje jego furie, kopie ją, niszczy,wali młotkiem klnie. obudzona hałasami matka usiłuje mu pomóc się położyc do łóżka. on nie pozwala sie ulozyc, obrzuca ją wyzwiskami itd. pytanie: 1.jak w tej sytuacji powinna sie zachowac matka? jak w czasie zajs...
    • mam taki problem moj chlopak Od dluzszego czasu co chwile mnie dotyka, caly czas by chcial uprawiac seks. Doszlo juz do tego stopnia, ze nie obchodzi go to, ze ja leze w lozku i naprawde nie mam ochoty na seks a on po prostu zaczyna ze mna wspolzyc. Bylo juz tak dwa razy i za kazdym razem plakalam a on najpierw sie niby zatroszczyl lecz pozniej wybuchl pelen agresji i zaczal mnie wyzywac. Raz gdy spalismy razem obudzil sie w nocy i zaczal wkladac swoj czlonek.. zaczelam go wyzywac, lecz...
    • ... otóż jak w temacie napisane podejrzewam męża o palenie tzw. trawki. Nie mam pojęcia o narkotykach więc zwracam się do Was może ktoś miał z tym styczność albo zna kogoś kto miał z tym kontakt. Otóż jestem ciekawa czy zapalenie tej "trawki" wywołuje u osoby ataki agresji? ... bo mój mąż ostatnio takowe ma. Mało tego przed ślubem na własne oczy widziałam jak miał to świństwo w ustach, z 3 razy znalazłam fifkę (lufkę - nie wiem jak to się konkretnie nazywa). Zapewniał mnie że już z tym ...
    • Witam, Mam chłopaka, który ma 24 lata, a znam go 2 lata. Od początku był osobą, która imprezuje tu i tam, próbował różnych rodzaji używek, ale od prawie roku czasu kompletnie zmienił swój styl życia. Zdrowo się odżywia, kontroluje to co je, chodzi regularnie na siłownię i planuje swoje treningi... Natomiast w wypadku jakiegoś party-zwykle nie częściej niż raz w miesiącu - zdarza mu się, że wypije więcej i wtedy zachowuje się kompletnie inaczej, niż jest na codzień. - wyraża się wte...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się