Forum Nauka i edukacja DOKTORANCI
ZMIEŃ
      akademia ekonomiczna

akademia ekonomiczna

(4 wyniki)
    • w nawiazaniu do poprzedniego watku, szukam kogos, kto pracuje w wyzszej szkole bankowej lub akademii ekonomicznej im langego we wrocławiu. chce nawiazac wspolprace z jednym z pracownikow tych uczelni. wyczytalam ze zajmuja sie tematyka podobna do mojej a nigdzie nie ma ma do nich kontaktu, nawet mailowego. jesli ktos moze mi pomoc to prosze o kontakt.
    • czy ktos moze mi polecic jakis nie drogi nocleg w katowicach niedaleko akademii ekonomicznej (ul bogucicka)? lub w okolicach katowic ale z latwym dojazdem do uczelni.... nie znam zupelnie tego miasta. niedawno dowiedzialam sie ze za pare dni mam sie stawic na uczelni o tak wczesnej godzinie ze niestety musze przyjechac dzien wczesniej. z gory dziekuje za pomoc.
    • zastanawiam sie nad doktoratem z ekonomii w warszawie lub poza Polską. Doradzcie na jakiej uczelni warto go zrobić. Zależy mi na tym by ie byl to doktorat zaoczny, bo zzalożenia chodzi jedynie o kasę dla uczelni, a nie o doktoranta.
    • Hej Wam, Mam takie pytanie, gdzie piszę się doktoraty z tych dwóch wymienionych w temacie (Historia Myśli Ekonomicznej, Historia Gospodarcza)? na Wydzialach historycznych czy raczej na Akademiach Ekonomicznych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się