albania

(3 wyniki)
  • Czy ktos z Podroznikow byl ? Jak wrazenia ? Tu fragmenty z opisu podrozy do : "Planując [b]podróż po Albanii[/b] zdecydowanie należy odwiedzić [b] Berat[/b]. Jest to niewielkie miasto znane jako [b]„Miasto tysiąca okien”[/b], dzięki dużym, dekoracyjnym okiennicom znajdującym się w ścianach starych domów. Berat jest jednym z najbardziej malowniczo położonych miast Albanii i zachwyca swoim starożytnym urokiem. Największą atrakcją jest oczywiście górujący nad miastem zam...
  • Zapraszam na wyprawę autami terenowymi do Albanii w terminie 8 do 24 sierpnia. Dysponujemy jeszcze dwoma miejscami w samochodzie wyprawowym dla osób nie posiadających auta 4x4 oraz dla jednej załogi z terenówką. Informacje na stronie - www.projekt-yard.com Wszelkie pytania proszę kierować na maila: biuro@projekt-yard.com Zapraszam , gdyż warto zobaczyć to, co za chwilę przeminie. Pozdrawiam
  • ALBANIA(6)

Witam wszystkich, Szukając miejsca na przyszłoroczny wyjazd (teren Europy, ale nie Europa Zachodnia), pomyślałam o Albanii. Poczytałam trochę, ale informacje z portalów turystycznych a np. rządowych to dwa różne światy: jeden kolorowy, drugi niebezpieczny. Dlatego zwracam się do Was: czy był ktoś z was w Albanii (nie na wyjeździe zorganizowanym) i może podać mi parę wskazówek jak sytuacja wygląda w rzeczywistości. Proszę o info na forum lub maila na mftk@gazeta.pl Dziękuję - mftk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się