Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      albania

albania

(6 wyników)
    • Czy ktoś był na takiej wycieczce, a jeśli to czy warto ? Pozdrawiam Iza
    • Witam wszytskich bardzo serdecznie, planuje w czerwcu tygodniowe wakacje na Korfu. Ponieważ wyspa jest niewielka i zapewne wystarczą dwa dni, by ją zwiedzić, chciałabym popłynąc na dwa dni do Albanii i potem udac się jeszcze na sąsiednie wyspy Jońskie (Kefalonia, Itaka, Zakintos). Chciałam zapytać, czy może ktoś z Was przeżył już taką wyprawe? Czy jest jakiś problem z połączeniami promowymi w te miejsca z Korfu własnie? Czy w Albanii mozna bez problemu znaleźć kwatery, pensjonaty...
    • do promu w Durres , aby dostać się do Bari. Pzdr Robert
    • Witam mam pytanie czy ktoś będąc na Korfu płynął statkiem do Albani np do Sarandy? Niedługo będe lecieć na Korfu i tak sobie pomyślalam że warto by bylo zwiedzić ten kraj, tym bardziej ze jest on tak blisko.
    • Słyszałam że Korfu jest uroczą wyspa i przy okazji można popłynąc stąd do albańskiej Sarandy-ten mało jeszcze znany kraj mnie intryguje i chciałabym spędzić tam choc jeden dzień. Czy możecie polecić jakieś biuro podróży? Jesli chodzi o warunki nie jestem zbyt wymagająca.
    • Witam wszystkich,którzy tak jak ja kochają Grecje! Doradzcie mi,którędy najtaniej i najbezpieczniej dojechać do Grecji? Z wyłączeniem trasy przez Rumunię i Bułgarię bo to juz przerabiałam i drugi raz nie chcę. Pozdrawiam Ellada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się