Dodaj do ulubionych

blog podróżniczy Plecak i walizka

18.02.12, 09:54
Bardzo serdecznie chciałabym zaprosić na naszego bloga plecakiwalizka.wordpress.com/

Opisuję tam nasze przygody i spostrzeżenia, ale także daję różne wskazówki i porady dotyczące organizacji i finansów w podróży! Obecnie była Laponia, zaraz będzie Kreta, a potem... kto wie? Życie jest pełne niespodzianek wink

Pozdrawiam i zapraszam!
Obserwuj wątek
    • qr-ka Re: blog podróżniczy Plecak i walizka 26.06.13, 16:33
      Fajnie, że powstaje coraz więcej takich portali gdzie można wymieniać się doświadczeniami. Moim faworytem jest Travelin bo można tam znaleźć szczegółowe, praktyczne informacje na temat miast i państw z całego świata wraz z opisami najważniejszych atrakcji turystycznych, a także bogatą galerię przepięknych zdjęć z wszelakich miejsc.
    • archi-polis Re: blog podróżniczy Plecak i walizka 17.09.13, 09:32
      No podoba się smile im więcej ciekawych blogów z podróży tym lepiej się do niej można przygotować
    • tymon2122 Re: blog podróżniczy Plecak i walizka 14.04.14, 13:55
      ja tam pływam sobie promem do szwecji tani i z klasą rezerwacje robię on- line na stronie bilety- promowe.com.pl
    • kapitanborchardt.pl Re: blog podróżniczy Plecak i walizka 18.06.14, 12:15
      Super blog! Szczególnie, że zawiera również wskazówki, a tego jest niewiele na stronach o podobnej tematyce smile Powodzenia!
    • 4podroze Re: blog podróżniczy Plecak i walizka 02.07.14, 10:49
      Z przyjemnością odwiedziłem. Ja z kolei polecam: krzysztofmatys.blog.onet.pl/
    • hann88sob Re: blog podróżniczy Plecak i walizka 11.12.14, 08:29
      O rany, zupełnie zapomniałam, że kiedyś wrzuciłam tu ten wątek big_grin

Cóż skoro minęło już prawie 3 lata od tego momentu, to chyba mogę go uaktualnić! Napisała "a potem... Kto wie? Życie jest pełne niespodzianek" i tą niespodzianką była w zeszłym roku prawie miesięczna autostopowa podróż z mężem po Gruzji i Armenii i powrót stopem do Polski przez Turcję i Bałkany, a w marcu 2014 - pojechałam sama na 3 tygodnie na Sri Lankę. Wróciłam zachwycona, teraz zabieram tam grupę kobiet, które też chciałyby przeżyć podobną przygodę! smile

Faktycznie, kto by się spodziewał, że tak to się rozwinie? Życie jest pełne niespodzianek! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka