allegro

(79 wyników)
  • tak pytam interesownie bo chciałam wystawić po sobie no ale nie wiem czy jest sens wchodzić w koszty - może lepiej do jakiegoś komisu wstawić żeby ktoś sobie mógł pomacać? Jak byłam w ciąży to kupowałam w sklepach za koszmarne pieniądze bo jak na moje możliwości to ceny ciuchów w których chodzi się kilka m-cy są nienormalne. A wy jak robicie? kupujecie bez przymiarki ze sprzedaży internetowych? albo z tego co oferują na gazetowym forum dwukropek?
  • mam do was pytanie tzn do tych co kupują bądź kupowały testy z allegro, czy na tym teście lub ulotce pisało jaką ma dany test czułość, kupiłam ostatnio te testy, na stronie allegro pani napisała że mają czułość 10, a na opakowaniu, na ulotce nic zero informacji i teraz tak się zastanawiam czy wierzyć pani sprzedającej, dziś zrobiłam sobie jeden 2 dni przed terminem miesiączki bo jak taki czuły to powinien wyjść, no nic zobaczyłam jedną kreskę i tak mi coś przez głowę przeszło :) czy oby ta ...
  • dziewczyny ostrzegam przed osoba sprzedajaca rzeczy dla dzieci(pieluszki,przescieradelka itp.) na allegro. jestem jedna z oszukanych osob - nie dostalam ani zamowionych towarow,ani zwrotu pieniedzy. pani przestala odbierac moje telefony. to tak jakby okradla moje malenstwo:( szkoda,ze sa tacy ludzie. osoba ta sprzedaje na allegro pod nickiem "ciawar1". z tego co sie orientuje nie wystawia na razie zadnych towarow,ale uwazajcie na przyszlosc. tacy ludzie nie maja wstydu ani sumienia. ka...
  • wiem, ze jest tu kilka osob, ktore licytuja czy sprzedaja na allegro ja kupilam cos na alegro - pierwszy raz przesylka dotarla a potem mail z prosba o wystawienie komentarza czy to obowiazkowe?? wcale nie chce mi sie pisac :(
  • mam zamiar kupić kilka produktów na allegro - ale nie wiem kogo wybrać i czy to bezpieczne zakupy - poradźcie!
  • leginsy(16)

Czy któraś kupowała leginsy na allegro - są taniutkie, dlatego mam obawy, że cienkie i beznadziejne. Chciałabym dobrze kryjące (bardziej jako spodnie niż rajstopy). Może coś polecacie? Nie muszą być ciążowe byle nie ściskłay w pasie (pod brzuchem).
  • Mam pytanie,chciałabym zrobić troszke zakupów dla dzidzi na Allegro ale nie wiem u kogo jest bezpiecznie,moze wy dziewczyny macie sprawdzone osoby to bardzo była bym wdzieczna o doradzenie mi z góry dziekuje.POZDRAWIAM
  • Znalazlam to na eMamie. Wiele z nas robi tam zakupy dla dzieciakow, wiec... Ku przestrodze. www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16505
  • Hej dziewczyny, zwracam się do Was z niecodzienna prośbą, czy możecie mi odp na pytanie, czy kupujecie używana odzież ciążową? Pytam bo jestem mamą trzech urwisów, przez te trzy ciąże w mojej szafie trochę się uzbierało ciuszków typowo ciążowych, nie są to byle jakie szmaty, ale w większości markowe ubrania w bardzo dobrym stanie, bratowa namawia mnie, aby sprzedała je razem z jej zbiorem na Allegro, ale zastanawiam się, czy dziewczyny kupują tam takie ciuszki, ja owszem czasami coś tam...
  • Czy ktoś sie orientuje gdzie można kupić ten dodatkowy pas do auta, ten który dopina się do normalnego pasa pomiędzy nogami?
  • któraś z Was może coś zaproponować???patrzyłam na allegro ale nie wiem na co sie zdecydować może któraś z Was podpowie..znalazłam coś takiego www.allegro.pl/item386954736_nowosc_gorset_mocno_wyszczuplajacy_brzuch_l_xl.html
  • gdzie można kupić taki pas aby nie musieć zapinać spodni. właśnie w swoje trochę się nie dopinam i wiem że istnieją takie pasy na których zahacza się spodnie, ale nie wiem gdzie można je dostać. W CH w sklepach dla ciężarnych są tylko ozdobne, w aptece też nie ma.
  • Cześć :) Jakiś czas temu był tu wątek o tym, co warto mieć przy sobie w szpitalu. Hanka56 bardzo zachwalała muszelki laktacyjne, jej argumenty trafiły mi do przekonania i też chcę sobie te muszelki kupić. Pytałam już w wielu sklepach, ale sprzedawcy w ogóle nie rozumieją o co mi chodzi i proponują mi wkładki laktacyjne. Napisałam do hanki56 na priv, ale nie odpowiada. Może któraś z Was wie, gdzie mogę te muszelki kupić? Hanka 56 pisała, że miała aventu, ale może są też innych firm? Szuk...
  • Czy taki test mozna kupic w kazdej aptece? Ile on kosztuje?
  • Jestem starającą się od kilku miesięcy i dwa cykle stosowałam testy owulacyjne firmy Hydrex-5 paseczków.Dwa dni wychodził wynik ujemny a przez 3 kolejne dodatni czy jest to możliwe?Poza tym trudno było mi stwierdzić czy te paski rzeczywiście są jednakowo intensywne i nie wiem czy zinterpretowałam to właściwie. Teraz zaczynam nowy cykl i zastanawiam się czy warto kupować te testy czy może inne. Słyszałam że są jeszcze inne badające slinę ale znacznie droższe.Jakie macie doświadczen...
  • Dziewczyny! Zanim zamówicie coś na allegro sprawdzcie ceny w sklepach! Wczoraj oglądałam wozek a po powrocie do domu na allegro znalazlam tan sam model, bez bajerków proponownych w sklepie - o 150 PLN droższy niz w sklepie. Do tego nie ma możliwości sprawdzenia wózka w realu. To samo zauważyłam jezeli chodzi o ciuszki. Ja akurat ich nie kupuje bo mam dostep do ladnych i tanszych niż w sklepie ale porównujac ceny w internecie i realu az zlapalam sie za glowe. Moze troche przytrowam, ale ...
  • ponieważ nie dysponuje grubym portfelem mam pytanie, czy przez intermnet warto kupić pościel dla noworodka. Może znacie producentów dobrej jakościowo i niedrogiej pościeli. W sklepach ceny są bajońskie! Jeśli znacie adresy e- mailowe- bardzo poproszę, pozdrawiam,A
  • Hej! Wypatrzyłam na Allegro takie właśnie łóżeczko. Odpowiadają mi przede wszystkim wymiary 120 x 60 cm i przewijak w komplecie. Rozumiem, że podwieszana podłoga to nic innego jak podnoszony materac dla niemowlaka. Czy ktoś miał może tego typu łóżeczko? Jak się sprawdziło? A może ktoś oglądał na żywo? Nie mogę znaleźć żadnej strony producenta z wykazami sklepów :( Pozdrowionka :)
  • dla chlopca Wam sie podoba najbardziej z podanej stronki : www.allegro.pl/show_item.php?item=59741412 ? Pozdrawiam cieplutko
  • Szukam pilnie tej ksiazki. Nie wiecie gdzie mozna ja kupic? w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się