Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      allegro

allegro

(99 wyników)
    • rowertour.com S.C. nakielska 23/1 85-219 Bydgoszcz nick na allegro: rowertour-com firma oszukuje,sprzedaje co innego wysła co innego ceny z rękawa jeśli chcecie kupować uczciwie trzymajcie sie daleko od nich
    • Witam. Rok temu ukradziono mi rower z klatki schodowej w domu. Zadzwonilam na policje ktora wyslala do mnie dwoch umundurowanych policjantow. Ci przyszli, spisali moje dane, dane roweru i poszli. Rower byl kupiony uzywany i posiadam od niego tylko rachunek. Numerow ne zdazylam spisac. Jestem przekonana na 99% ze rower sprzedawany na allegro jest moj. Jest charakterystyczny i nie jezdzi ich w Polsce wiele, jesli wogule jest drugi taki sam egzemplarz. Sprzedajacy nie ma opcji odbi...
    • Witajcie! :)Przegladajac rowerki na allegro wpadl mi jeden w oko: www.allegro.pl/item1015587193_rower_damski_karaoke_cruiser_26.html#gallery Pozniej szukajac go na necie znalazlam identyczny na ameykanskim "Walmarcie": www.walmart.com/ip/26-L-Karaoke-cruiser-comfort-bike-model-26730-white/12509652 I teraz sie tak zastanawiam czy bardziej by sie oplacalo sprowadzic taki rower z USA? czy wiecej przy tym zachodu i czekania. Prosze poradzice! Pozdrawiam! :)
    • tak sobie szukam trekkinga i przeglądam oferty na allegro. w oczy rzuca się dużo rowerów z miejscowości białogard ale wystawiane pod różnymi nickami. dla przykładu http://www.allegro.pl/16485_trekkingowe.html?id=16485&shops=&hide_categories_form=0&state=16&city=bia%C5%82ogard&distance=1&postcode=&view=gtext&order=t&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=&change_view=Poka%C5%BC&a_enum[52]=all&a_enum[180]=all&a_text_f[307][0]=&a_text_f[307][1]=&a_text_f[420][0]=&a_text_f...
    • Witam, potrzebuję pilnie roweru typu MTB, dla faceta, do rekreacyjnej jazdy po asfalcie i leśnych drogach, takiego,który nie rozpadnie sie po przejechanych 100 kilometrach. Poniewaz z forsą ubogo, szukam na Allegro czegoś używanego. Po ostrej selekcji wybralam 3 rowery, i tu mam wielka prośbe do wtajemniczonych: o który z nich walczyć i do jakiej kwoty? Najbardziej podoba mi się ten trzeci- ale napisano, ze jest skladany, ja nie bardzo znam sie na tych częściach. Baaardzo proszę...
    • Witam szukam roweru na sezon, nie jezdze nie wiadomo jak czesto.Mam mały zasob portfela do 450 zł i chciałbym kupić amortyzowaby rowerek. Czy te z allegro są dobre? I czym roznia sie od tych z supermarketów a moze niczym. www.allegro.pl/item96390662_rower_crx_sirius_sx.html www.allegro.pl/item96296526_rower_crx_shark_transport_0_zl.html www.allegro.pl/item96736714_nowy_rower_z_hamulcem_tarczowym_gratis_.html www.allegro.pl/item96965725_olpran_laser_full_disc_26.html Prosze o pomo...
    • Chciałem sobie kupić w internecie rower Krossa z zeszłego roku czy z 2009 też i nic niema, kiedyś było pełno rowerów z poprzednich lat w każdym rozmiarze teraz jest mało a w poszukiwanym przeze mnie rozmiarze niema wcale ... do tego np. na allegro niema nowych modeli wogóle ! nie mówiąc już o tym że ceny są jakieś absurdalne ... Kross teraz będzie tylko w sklepach ? a na allegro już nie ? czy to moża tak firma z Przasnysza zakazała wystawiania sklepom na allegro ? czy w necie ?
    • Witam Szukam dla siebie roweru z drugiej reki wpadł mi w oko taki oto model allegro.pl/rower-damski-holenderski-batavus-cayuca-i1640264549.html?source=oo. Czy 550 zł nie za dużo ?
    • Proszę o pomoc w wyborze rowery trekkingowego :) Wzrost 181 cm, waga 100 kg. Cena roweru max 700 zł
    • Witajcie, Chcę zakupić wieszak na rower, mocowany do ściany. Spróbuję opisać jak miałoby to wyglądać: zawieszenie pionowe, tzn przednie koło w górze, tylne pod nim, równolegle do ściany (w przeciwieństwie do prostopadle, jak np w pociągach)czyli jakby rower oparty o ścianę został postawiony na tylne koło i tak powieszony na ścianie. Ufff, mam nadzieję, że wiadomo, o ci mi chodzi:) Widzieliście gdzieś coś takiego?
    • jakaś giełda, bazarek wraz z dodatkami jak koszyczki,lusterka,osłony na łańcuch,bagażniki itp? tanio-coś jak Słomczyn z góry dziękuję za odpowiedzi, mam max 250zł na rowerek a chcę jak najzdrowszy i najpraktyczniejszy
    • www.allegro.pl/item331392142_mbike_kaja_16cali_sliczny_rowerek _dla_dziewczynki.html Chcę go kupic dla prawie 4 letniej dziewczynki.
    • Witam gdzie najlepiej kupić rower używany. Allegro to chyba złe miejsce - bardzo mała podaż. Są jakies komisy czy coś (w Warszawie). pozdrawiam
    • Hej czy jakoś fachowo nazywa się [b]przejściówka[/b] z wentyla rowerowego (taki podłużny cienki) na typowo samochodowy samochodowy
    • Witam bardzo serdecznie :)Wielkimi krokami zbliża się sezon rowerowy, więc nadszedł czas kupna nowego roweru. I tu pojawia się problem - co wybrać? Obejrzałem już kilka rowerów, ale nadal nie jestem zdecydowany, więc liczę na to, że mi trochę pomożecie. Do rzeczy: rower MTB w cenie do mniej wiecej 1400 zl (im mniej tym lepiej:)). Wstępnie wybrałem kilka modeli m.in: Kelly's Scarpe 2009 Kelly's Quartz 2009 Kross Hexagon V5 2009 Kross Hexagon V6 disc (zeszłoroczny - tarczówki mnie ...
    • W związku z kradzieżą mojego Authora-potrzebuję czegoś taniego-może być firmowe choc wolałbym nie.Do 600-700 zł.Czy kupie coś w miare normalnego w tej cenie?Kupiłem oczywiscie na złosc wszystkim i sobie przede wszystkim rower z tesco ale niestety nie da sie tego uzywać9o czym wiedziałem wczesniej ale...kupiłem no i dobra) dzieki za info z góry.
    • nie mam zbyt duzo kasy a napęd się sypie ;p własciwie to juz złom ponad 16000 na fabrycznym napedzie poprostu teraz juz prawie nie jezdzi tak zjechane zebatki i łancuch ;-) patrzyłem na allegro ceny znośne sam nie mam wiedzy czy model x bedzie pasował do np korby y itp. co można dac do kellysa spider model ma fabr 21 biegów potrzebuje nowa KORBE, KASETE, ŁAŃCUCH i PRZERZUTKĘ TYŁ i jak to jest z firmami jak mam shimano mantki czy bedzie pasował sram itp jaki łancuch (symbol, oznacze...
    • czy ma ktos informacje na temat sklepów z rewelacyjna i niedroga odzieza rowerowa?
    • Potrzebna mi niedroga torba na rower do codziennych dojazdów do pracy (mężowi też, czyli w sumie dwie:), i na wspólne jednodniowe wycieczki byłyby jak znalazł)- od plecaka mam mokre plecy i mam też dość mocowania go gumą od ekspandera na bagażniku. Mamy już sakwy turystyczne, ale na codzień potrzebne są inne. Wypatrzyłam na Allegro dwie oferty. Którą byście wybrali? 1. allegro.pl/wyprzedaz-sakwa-rowerowa-6-kolorow-torba-rower-i1574029572.html 2. allegro.pl/od-producenta-zestaw-sakw-rowe...
    • Zacznę od tego że rower jest mi potrzebny do jazdy po mieście i na wypady weekendowe. Do tej pory jeździłam starym miejskim z 3 przerzutkami:)a temat rowerów generalnie jest mi obcy. Nie znam sie na osprzęcie i nie wiem na co zwracać uwagę. W wakacje spodobał mi sie Wheeler comfort 800L z powodu komfortu jazdy. Nie jest piekny ale sposob w jaki pokonywal olbrzymie krawezniki sprawil ze chcialabym miec taki (czy to zasluga grubych opon?). Problem w tym, ze nie mogel nigdzie znalezc teg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się