amora

(6 wyników)
  • Po szeregu wariacji Amor Amor w pazdzierniku czas na kolejna- to znow, tak jak w przypadku Elixir Passion, wersja, ktora ma byc w zalozeniu mocniejsza i bardziej zmyslowa. Zapach stworzyl uznany nos- Dominique Ropion, a nuty klasyka wzbogacaja akordy ananasa, praliny, fragipani i benzoinu. Premierze towarzyszy nowa kampania reklamowa (Jean-Baptiste Mondino) lekko inspirowana filmem Twilight. www.osmoz.fr/Actus-Tendances/Actus/Nouveautes/Amor-Amor-Absolu-sang-pour-sang-sensuel Sp...
  • na forum jestem nowa, ale już bardzo mi się podoba, atmosfera super i same prawdziwe znawczynie/znawy. Naprawdę zrobiliście na mnie niezłe wrażenie swoją wiedzą i umiejętnością opisywania zapachów. podejrzewam, że ja takich umiejętności raczej nie posiadam :( no cóż... umysł ścisły, nie każdy może być poetą...;) Po 2 latach nieużywania perfum (alergia na niektóre) dokopałam się do moich skarbów i pomyślałam, że muszę potestować, sprawdzić które mi szkodzą, powymieniać, posprzedawać czy...
  • Dziewczyny ktore z tych zapachow owocowo-kwiatowych polecacie? rozwazam zakup sposrod nizej wymionych: 1)lacosta femme, 2)eternity moment, 3)miracle woman, 4)deep red 5)amor amor lubie nutę kwiatowo-owocową nie za cięzką nie przesłodzoną... musi miec w sobie to cos... ps. bardzo lubię polo sport Larph Lauren czekam na opinię :D
  • dziewczyny, stało się, dopadło mnie "amor amor" cacharela. Najpierw mnie odrzucały a teraz codzinnie idę do Empiku sobie powąchać. Zamierzma je kupić w czw. Zastanawiam się czemu mi się podobają? Do tej pory miałam "Noa" "Oui" itp. Jaka nuta jest w amor amor? owocowa? kwiatowa? Co to za zapach? --- Post przeniesiony z FAQ Pozdr. autorkę :-)
  • Ogromnie się cieszę, że natknęłam się na tak urokliwe forum!:) Od tygodnia chodzi za mną Amor Amor-mam możliwość kupienia testera za 180 PLN, a 30 ml w drogerii to koszt 125 PLN. Powiedzcie, czym różni się tester od produktu? Jeśli ktoś juz o to pytał, to przespraszam, że ponawiam, ale nie mam jeszcze wprawy w wyszukiwaniu. A może ktoś z Was chce odsprzedać?
  • kurcze, psiknęłam w sklepie nadgarstek: Gucci Rush, a drugi amor,amor, pięknie pachna ale są niesamowicie do siebie podobne(???) dodam ,że nie znałam tych zapachów(tylko sie nie dziwić) podoba mi się jeden i drugi czy rzeczywiście są podobne, może mają jakąś wspólną nute która mi bardzo pasuje. Czy polecacie którys na lato? niekoniecznie na upalne dni i niekoniecznie na wycieczkę ale tak do biura w chłodniejsze dni. I jaka to może być ta wspólna cecha?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się