Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      amora

amora

(4 wyniki)
    • nie dziwię się i ze też ja dopiero teraz na to wpadłam. Pochłaniam, nie czytam, a pochłaniam normalnie. Swietne jest
    • [b]Zupa cebulowa[/b] - gotowałam wg tego przepisu www.wielkiezarcie.com/recipe25985.html dla trzech osób z połowy porcji. Do wody ( 1 litra) w której gotowały się ziemniaki dodałam 1 kostkę rosołową ( nie pamiętam jaką). Reszta wg przepisu [b]Drożdżówk[/b]i z pieczarkami robiłam wg mojego przepisu na rogaliki z nutellą ;) 1/2 l mleka 10 dkg drożdży 3/4 szklanki cukru 3/4 kostki margaryny 5 jajek 1 i 1/2 kg mąki szczypta soli Z mleka, drożdży, 4 łyżek mąki i 1 łyżki cukru zro...
    • Najlepsze życzenia walentynkowe przesyła wszystkim maglującym AMOR :D Obyście kochali i byli kochani :)
    • Zepsuł mi się amortyzator:( Nie dosyć, że dałam za niego ciężko uciułane 2 tysiaki to się zepsuł. Muszę teraz go oddać do wawy do serwisu coby mi ,,fachowcy" za 300 zł zmienili uszczelki, bo nigdzie w sklepach nie ma takich jak ja potrzebuję. Jakby były to bym sama naprawiła i za uszczelkę dała góra 1 zł... I po amorze, po maratonie (24.05) i to wypowiedzenie, i młoda coś fochuje ostatnio... no.już

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się