amora

(8 wyników)
  • tak, jak sie czyta, ale nie tylko tytul tylko cala piosenke. bo juanes spiewa wcale wyraznie, ale ja mam to recytowac... :/ prosze o pomoc pozdrawiam ____________ Tengo la camisa negra hoy mi amor esta de luto Hoy tengo en el alma una pena y es por culpa de tu embrujo Hoy sé que tú ya no me quieres y eso es lo que más me hiere que tengo la camisa negra y una pena que me duele Mal parece que solo me quedé y fue pura todita tu mentira que maldita mala suerte la mí...
  • Hej, witam szystkich. Mam do Was prośbę, staram się znaleźć gdzieś słowa do piosenki Desperado - el mariachi i co... i nic. Nie mogę nic znaleźć. Czy ktoś z Was może mi w tym pomóc, może ktoś ma i mi podeśle? Będę bardzo wdzięczna, z góry dziękuję. Dorota
  • czy ktos bylby na tyle mily, zeby mi przetlumaczyc piosenke z filmu "Nakarmic kruki"? Hoy en mi ventana brilla el sol y el corazon se pone triste contemplando la ciudad porque te vas. Como cada noche desperte pensando en ti y en mi reloj todas las horas vi pasar porque te vas. Todas las promesas de mi amor se iran contigo. me olvidaras me olividaras. Junto a la estacion hoy Ilorare igual que un nino porque te vas porque te vas porque te vas porque te vas porque te vas. B...
  • Witam! Czy ktoś znalazłby czas na napisanie poniższej piosenki posługując sie naszą pisownią, mam na mysli np."Como tú, como yo- wypowiadając to chyba brzamiałoby w ten sposob: "KOMO TU, KOMO DŻO". Ja jezyka hiszpanskiego kompletnie nie znam a szukam pomocy ponieważ córka bierze udzial w konkursie piosenki i chce zaśpiewać poniższą piosenkę w tym jezyku. Bardzo proszę o pomoc. piosenka ponizej. Dziekuje i pozdrawiam !!! Ya sabía que no llegaría Ya sabía que era una mentira ...
  • chce to wysłać i nie wiem, czy nie ma babochów: mi querida, eres mi ojos, mi orejas, mi corazon, mi vida, mi suerte y mi futuro. sin te, soy sin vida. mi me gusta besarte, amarte, vivir co te y con te envejecer a cada paso y todos los dias de mi vida. te amo, te adoro. tu eres me.
  • pytanko(4)

hejka mam pytanko.nie wie przypadkiem ktoś z was jak nazywa się hiszpański zespół trzech sióstr, które śpiewają coś o mężczyznach i piekle.pokazują również w teledysku rogi palcami.wiem że to głupie ale muszę mieć tekst tej piosenki a bez nazwy zespołu nie znajdę.z góry bardzo dziękuję.pa
  • Jaka jest róznica między "te amo" a "te quiero" ? Dziękuje
  • obsession(12)

Czy ktoś mógłby podać mi słowa piosenki "obsession"(wykonawca-Aventura)w oryginale i fonetycznie.Bardzo Was proszę o pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się