amora

(3 wyniki)
  • Właśnie jestem po dłuższej rozmowie z mechanikiem, który odradzał mi te amortyzatory (B6) - nie zamierzam zmieniać sprężyn ani obniżać auta (AR 156 1.8 TS 98r). Polecał mi koni sport. Argumentował tym że B6 mogą być za twarde i będę niezadowolony. Mam zamiar przejść na poliuretan. Pozostać przy seryjnych amorach czy zmienić na twardsze? Na jakie? 1.8 TS nie jest tak ciężki ja diesel i może seryjne wystarczą... Jeszcze raz podkreślam że nie zamierzam obniżać auta. Czy ktoś jeżd...
  • Czy ktos obnizal alfe 156? Czy mozna to zrobic samemu? Jakie koszty? Co z amorami? Trzeba wymienic na sportowe czy jezdzic na standartowych az padna? Dzieki za odpowiedzi
  • Witam wszystkich od pewnego czasu gdy jadę swoją 146 i np. wjadę w studzienkę to z tylnego prawego koła dochodzi dziwny hałas (jakby trzask łamanego kija).Początkowo myślałem,że to przypadek ale problem się nasilał. Na stacji diagnostycznej nic nie wykryli, poza wyczerpanymi tylnimi amortyzatorami. Wymieniłem amory myślałem, że już po problemie ale on wrócił i straszy mnie na każdej studzience bądź nierównośći Proszę pomóżcie Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się