Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      anatomia

anatomia

(4 wyniki)
    • Cześć! Proszę o radę ludzi którzy są lekarzami albo aktualnie studiują medycynę. Otóż mimo tego że mam dopiero 14 lat moim ogromnym zainteresowaniem jest medycyna i wszystkie pozostałe nauki w jej skład wchodzące.Nie ukrywam,że moim ogromnym marzeniem jest w przyszłości dostać się na medycynę(skądinąd mój ojciec jest ginekologiem i zachęca mnie do tego).Mam już nawet sporo książek (może taką najbardziej na mój wiek "ekscentryczną" jest "Anatomia Człowieka" Bochenka,którą zacząłem ...
    • Moja siostra zostala zdiagnozowana ze stwardnieniem rozsianym 2 lata temu. Jest obecnie na leku o nazwie rebif. Na dzien dzisiejszy jej najwiekszym problem jest krecenie sie w glowie. Poszukuje osob, ktore przeszly przez zabieg rozszerzajacy tetnice szyjna i ktory zostal wykonany w Euromedic Klinice w Katowicach.Jestem tym tematem bardzo zainteresowana i podaje rowniez kontakt bezposrednio do mnie. nedyta56@aol.com. Bede bardzo wdzieczna za kazda informacje.
    • Taka informacja: Jeden z Uniwersytetów Medycznych prowadzi zajęcia na wydz. Lekarskim (dla lekarzy) siłami pp. Pielęgniarek dyplomowanych i doktoryzowanych w pielęgniarstwie. Zajęcia dotyczą anatomii człowieka. Co o tym myślicie?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się