andy

(5 wyników)
  • Witam, wróciliśmy wlaśnie z Zakynthos. Wyspa piękna. Mieszkaliśmy w Argassi, w hotelu Captain. Zakwaterowanie ok, wyżywienie w porządku, poza może śniadaniami - monotonne i niezbyt obfite. Wynajeliśmy samochód na 3 dni, ziwedziiśmy calą wyspę. Lot z Poznania opóźniony o 4h, z powrotem o godzinę. Na pokladzie w cenie kanapki, ciastko i napoje - air italy. Slużę szczególami, jeśli ktoś jest zianteresowany. Pozd. Mati
  • Czy ktos zna ten hotel? Zastanawiam sie nad wykupieniem wakacji w tym hotelu na polowe czerwca. Warto?
  • Wszyscy opisujący swój pobyt w Grecji nazywają tamtejsze kawiarnie i restauracje "tawerna"! Ludziska te greckie knajpy nie mają nic a nic wspólnego z tawerną! Byłem w Grecji kilkakrotnie i jakoś nie widziałem nigdy tawerny. pl.wikipedia.org/wiki/Tawerna
  • Chcielibysmy pochodzic po Atenach po przylocie,przed promem na cyklady, ale nie mam pojecia czy jest cos takiego jak przechowalnia bagazu? Moze ktos wie? :)))
  • Witam Was serdecznie i mam wielką prośbę. Muszę dziś na 20-tą upiec galaktoboureko, po prostu muszę. I jak ostatnia skleroza wyszłam rano z domu bez spisanych składników:(( Nie zdążę po pracy wrócić do domu a dopiero potem po zakupy. Może jest w domku jakaś Dobra Dusza, która ma przepis albo pamięta składniki, które kupić muszę po drodze (a jestem dziś w biurze do 16-tej). Nie chodzi mi o proporcje (kupię więcej - napewno wystarczy) tylko o to co muszę kupić. Pamiętam, że napewn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się