Dodaj do ulubionych

hotel Chrispy na Krecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:20
Czy ktos zna ten hotel? Zastanawiam sie nad wykupieniem wakacji w tym hotelu
na polowe czerwca. Warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: hotel Chrispy na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:04
      Hejka widze, ze chcesz jechac do hotelu w ktoreym bylem wraz z rodzinka dwa
      lata temu. Hotel calkiem, calkiem, polozony w cichej okolicy daleko od zgielku
      i od ruchu miast, jesli tego szukasz to trafilas, a najlepsze bylo to, ze hotel
      jest kompleksem razem z drugim cztero gwiazdkowym, nie pamietam juz nazwy, ale
      mozesz korzystac z udogodnien tego cztero gwiazdkowego hotelu jak mieszkasz w
      Chrisy. MIeli super jedzenie w Chrispy. Ja gram w duzo w tenisa, wiec mialem
      mozliwosc wyzyc sie za wszystkie czasy.
      pozdrawiam
      Andy
      • Gość: anka1 Re: hotel Chrispy na Krecie IP: 195.149.68.* 14.05.04, 09:21
        Andy,
        czy mozesz mi powiedziec jaka jest plaza i morze przy hotelu?
        czytalam,ze obok w Kolymbari sa kamienie wielkosci piesci i morze glebokosci 2
        m juz metr od plazy. czy na terenie kompleksu mozna nie za drogo zjesc jakies
        przekaski (hotel ma w ofercie tylko obiadokolacje), a wolalabym nie korzystac z
        na pewno drogiej restauracji hotelowej
        dzieki i pozdr
        Anka
        • Gość: Andy Re: hotel Chrispy na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 17:20
          Czesc anka1 w Kolimbari byla taka kamienista plaza pamietam to, ale na plazy
          przy hotelu Chrispy jest cakiem fajne piach i zwir, jesli chcesz to moge Ci
          zdjecia wyslac mam chyba jakies, do Kolimbari bylo jakies 20 minut plaza na
          piechote, ja i tak jezdzilem z rodzina na plaze na zachod na Elafonisi i na
          Gramvuse (czy jakos tak), tam jeszcze byla taka plaza juz nie pamietam jak sie
          nazywala ale piekna szeroka piaszczysta. Jedzenie w hotelu bardzo dobre 4
          gwiazdki i tam mozna tez cos dokupic do jedzenia w okolicy. Jesli masz jakies
          pytania to w miare mojej pamieci moge pomoc.
          Pozdrawiam
          Andy
          • Gość: anka1 Re: hotel Chrispy na Krecie IP: 195.149.68.* 18.05.04, 11:17
            witaj Andy,

Dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie, wlasciwie to kupilismy juz wczoraj 2-
            tyg. pobyt w Chrispy Village (ta lepsza czesc) w 1 polowie sierpnia - byla
            super oferta, ale bardzo chetnie zadalabym Ci kilka pytan. Czy mozesz mi podac
            swoj adres mailowy, jesli nie tu, to na moja skrzynke anula007@wp.pl. Z gory
            bardzo Ci dziekuje.
            Anka
      • Gość: karola Re: hotel Chrispy na Krecie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 14:58
        ten czterogwiazdkowy to chodzi ci o Sea View?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka