Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:20 Czy ktos zna ten hotel? Zastanawiam sie nad wykupieniem wakacji w tym hotelu na polowe czerwca. Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: hotel Chrispy na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 12:04 Hejka widze, ze chcesz jechac do hotelu w ktoreym bylem wraz z rodzinka dwa lata temu. Hotel calkiem, calkiem, polozony w cichej okolicy daleko od zgielku i od ruchu miast, jesli tego szukasz to trafilas, a najlepsze bylo to, ze hotel jest kompleksem razem z drugim cztero gwiazdkowym, nie pamietam juz nazwy, ale mozesz korzystac z udogodnien tego cztero gwiazdkowego hotelu jak mieszkasz w Chrisy. MIeli super jedzenie w Chrispy. Ja gram w duzo w tenisa, wiec mialem mozliwosc wyzyc sie za wszystkie czasy. pozdrawiam Andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hotel Chrispy na Krecie IP: 195.149.68.* 14.05.04, 09:21 Andy, czy mozesz mi powiedziec jaka jest plaza i morze przy hotelu? czytalam,ze obok w Kolymbari sa kamienie wielkosci piesci i morze glebokosci 2 m juz metr od plazy. czy na terenie kompleksu mozna nie za drogo zjesc jakies przekaski (hotel ma w ofercie tylko obiadokolacje), a wolalabym nie korzystac z na pewno drogiej restauracji hotelowej dzieki i pozdr Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: hotel Chrispy na Krecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 17:20 Czesc anka1 w Kolimbari byla taka kamienista plaza pamietam to, ale na plazy przy hotelu Chrispy jest cakiem fajne piach i zwir, jesli chcesz to moge Ci zdjecia wyslac mam chyba jakies, do Kolimbari bylo jakies 20 minut plaza na piechote, ja i tak jezdzilem z rodzina na plaze na zachod na Elafonisi i na Gramvuse (czy jakos tak), tam jeszcze byla taka plaza juz nie pamietam jak sie nazywala ale piekna szeroka piaszczysta. Jedzenie w hotelu bardzo dobre 4 gwiazdki i tam mozna tez cos dokupic do jedzenia w okolicy. Jesli masz jakies pytania to w miare mojej pamieci moge pomoc. Pozdrawiam Andy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: hotel Chrispy na Krecie IP: 195.149.68.* 18.05.04, 11:17 witaj Andy, Dziekuje Ci bardzo za zainteresowanie, wlasciwie to kupilismy juz wczoraj 2- tyg. pobyt w Chrispy Village (ta lepsza czesc) w 1 polowie sierpnia - byla super oferta, ale bardzo chetnie zadalabym Ci kilka pytan. Czy mozesz mi podac swoj adres mailowy, jesli nie tu, to na moja skrzynke anula007@wp.pl. Z gory bardzo Ci dziekuje. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: hotel Chrispy na Krecie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 14:58 ten czterogwiazdkowy to chodzi ci o Sea View? Odpowiedz Link Zgłoś