-
Blagam pomocy. kupiłam mieszkanie i muszę miec salon z aneksem
Marzy mi się wysepka ale nie wiem czy zagraci mi pomieszczenie czy lepiej usytuowac tak jak litera L. Chciałabym też miec stół z krzesłami a wydaj mi się że jak będzie wysepka i stół to za dużo będzie.
-
Witam
Proszę o propozycje aranżacji salonu z aneksem kuchennym. W salonie powinna się znaleść kanapa, aneks kuchenny, stół oraz telewizor. Rzut przedstawia pierwotny projekt mieszkania (mieszkanie miało jeden pokój z aneksem) oraz projekt po moich zmianach aranżacyjnych, które miały na celu zrobienie dwóch pokoi w tym jednego z aneksem.
<script type="text/javascript" src=" fotoforum.gazeta.pl/zajawka.xjs?id=3069476504&a=joannasop&tag=&showTitle=1&count=3&defaultStyles=1"> </scri...
-
Witam.
Szukam dla siebie mieszkania i zastanawiam się nad jedną ofertą. Jestem młodą osobą i w ciągu najbliższych lat planuję założyć rodzinę, dlatego nie chciałabym za kilka lat szukać nowego, większego mieszkania. Oferta nad którą się zastanawiam to mieszkanie o pow. ok. 53 m2, z dwoma mniejszymi sypialniami (10,12) oraz z pokojem z aneksem. Cały problem stanowi ten pokój z aneksem, ponieważ ma on ok 20 m2 a wnęka kuchenna jest mała. Chciałabym zmieścić w tej kuchni wszystkie potrzebne spr...
-
Witam,
Szukam kogoś kto podjąłby się aranżacji wnętrza salonu z aneksem
kuchennym i kominkiem w projekcie (ok 35m).Dom to bliźniak. Zależy
mi na czymś nowoczesnym i gustownym, a wiec cena
projektu jest dla mnie istotna:)
Czekam na odzew na e-maila: anna-pura@wp.pl
Anna Pura
-
Witam,
Szukam kogoś kto podjąłby się aranżacji wnętrza salonu z aneksem
kuchennym (ok 30m).Mieszkanie jest w szeregowcu , nowe