ankiety

(15 wyników)
  • Dzień dobry, Jestem studentką VI roku Wydziału Lekarskiego i piszę pracę na temat jakości życia seksualnego u kobiet z hiperprolaktynemią. Może któraś z Pań, których problem dotyczy, zechciałaby mi pomóc i wypełnić krótką ankietę..? Jeśli tak, to proszę o kontakt na maila gazetowego lub zgłoszenie się tutaj:) Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Pozdrawiam serdecznie, Magda.
  • Prośba psychologa prowadzącego badania: "Szanowni użytkownicy forum jestem psychologiem i prowadzę badania n.t. seksualności człowieka, zwiazków i komunikacji. W zwiazku z tym mam do Państwa wielką prośbę: proszę o wypełnienie anonimowej ankiety, która znajduje sie na stronie: www.ankieta.compik.pl/ Uzyskany materiał zamierzam wykorzystać do publikacji naukowej i ksiażki. Dziękuję za zrozumienie i serdecznie pozdrawiam Monika Skrzypek" Ankieta jest dobrowolna, umieszczona na str...
  • Drogie forumowiczki, KTO MOŻE NIECH POMOŻE... Jestem studentką i piszę pracę magisterską z marketingu. Produkty które wybrałam to środki do higieny intymnej, między innymi płyny. Potrzebuję pilnie informacji dotyczących znajomości marek, ich użytkowania itd. Bede bardzo wdzięczna za pomoc i wypełnienie poniższej ankiety (na forum albo mailem: kobitka2@gazeta.pl) Z GÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC ANKIETA 1. Wiek 2. Miejsce zamieszkania (nazwa miejscowości) 3. Jakie znasz ma...
  • Znów zwracam się do Was o pomoc przy mojej pracy magisterskiej - chodzi o wypełnienie anonimowej ankiety o lekarzach ginekologach i nowotworze szyjki macicy. Ktoś mi zasugerował umieszczenie tej ankiety na stronie www i tak zrobiłam, więc absolutnie wszystko jest anoniowe w 100% :) oto link: webankieta.pl/ankieta/w1hppxdw0q96 Dzięki z góry :)
  • republika.pl/ankieta_dla_kobiet/ Szanowna Pani, Jesteśmy studentami VI roku wydziału lekarskiego Akademii Medycznej w Gdańsku i jednocześnie członkami Studenckiego Koła Naukowego działającego przy Klinice Ginekologii AMG. Zajmujemy się głównie problematyką związaną z nowotworami narządu rodnego, które stanowią drugą co do częstości, po schorzeniach układu krążenia, przyczynę zgonów. Opracowaliśmy ankietę, która pozwoli nam określić stan wiedzy Polek na...
  • Jako, że jestem znana z mojego zamiłowania do umieszczania tutaj różnych "ankiet" postanowiłam (zainspirowana innymi wątkami na tym i innych forach) zrobić kolejną. :) Bardzo was proszę napiszcie: - wasz wiek (niekoniecznie, jeśli nie chcecie ujawniać nie piszcie) - jakie pigułki bierzecie (jeśli było więcej rodzajów wymieńcie wszystkie jakie pamiętacie) - jak długo bierzecie te pigułki - ewentualnie czy macie jakieś skutki uboczne... Przykład: Wiek xx lat, pigułki xxx (x czas...
  • Cześć jestem studentką i robię badania wśród kobiet w wieku 20-35 dotyczące ich kariery zawodowej .Kobiety chcące wypełnić ankietę prosze o adres emailowy na który wyśle ankiete i po wypełnieniu prosze mi odesłać dziękuje agnieszka_wit@poczta.onet.pl
  • Witam serdecznie! Piszę pracę mgr na temat miodu i produktów pszczelich i ich znaczenia w medycynie naturalnej. W związku z tym zwracam się z ogromną prośbą o pomoc w postaci wypełnienia ankiety. Byłabym ogromnie wdzięczna za poświecenie dosłownie 5 minut! Jeśli ktoś byłby chętny pomóc, proszę o kontakt, a wyślę mailem plik Wordowski do wypełnienia. Dziękuję i pozdrawiam ;)
  • cos w stylu ankiety dla niezdecydowanych:) jak bylo z wami? jakie pigulki bralyscie, jakie mialyscie skutki uboczne, o ile w ogole je mialyscie, jakie mialyscie skutki uboczne po odstawieniu pigulek, jakie bylo wasze samopoczucie itd..? zaczne od siebie: -bralam mercilon przez 5 miesiecy. -podczas brania pigulek ustapily bole miesiaczkowe (teraz odkrylam, ze po ibupromie tez przechodza) za to strasznie chcialo mi sie jesc, nawet nie kontrolowalam tego, ze wciaz cos wcinam i t...
  • Witam, bardzo proszę o wypełnienie ankiety na temat problemów polskiego systemu opieki zdrowotnej. Z góry dziękuję.
  • Ktoś niedawno pytał o coś podobnego, więc postanowiłam zrobić małą ankietę. Bardzo was proszę o wpisywanie: - jakie pigułki bierzecie i jak długo - czy wcześniej brałyście inne pigułki i jeśli tak to dlaczego zmieniłyście - czy macie jakieś skutki uboczne - jakim fenotypem jesteście (możecie się trochę opisać np. figura, miesiączki /długość i obfitość, długość cyklu/, cera, włosy) - wiek (niekoniecznie) Fenotyp można sprawdzić tutaj: www.amwaw.edu.pl/antykoncepcja/pages/tabletka...
  • Bo ja codziennie! I nie chodzi tu raczej o upławy, ale o zwykłą higienę (nie lubię mieć mokro, np. od potu itp. Można mieć fizjologicznie zdrowe upławy i co? Mieć kisiel w majtach:)? Gin. się zdziwił i powiedział, że częste wkładki są nie wskazane. A jak jest u Was? Pozdro. Ania
  • No wlasnie , o ktorej? i dlaczego o tej a nie o innej? Ja biore o 18: jestem wtedy juz PO pracy, zajeciach na uczelni itp, a PRZED ewentualnym wieczornym wyjsciem.
  • Czy przeprowadzacie badania przeciwko nowotworowi piersi ?? Czy robicie to regularnie ?? A jeśli nie robicie to jakie są tego powody ??
  • Witam wszystkie Panie i zapraszam do wzięcia udziału w badaniu na temat seksualności kobiet. Badanie polega na wypełnieniu całkowicie anonimowej ankiety i odesłaniu jej e-mailem. Wszystkie zainteresowane Panie proszę o przesłanie pustego e-maila na adres badanieankietowe@wp.pl , w temacie proszę wpisać PROSZĘ O ANKIETĘ. Wszystkie Panie które prześlą wypełnioną ankietę otrzymają broszurę Jak dbać o zdrowie - Poradnik dla dziewcząt i kobiet Dziękuję z zapraszam do wypełniania ankiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się