ankiety

(21 wyników)
  • Drogie Forumowiczki! Już od dłuższego czasu odwiedzam to forum. Niepłodność zawsze była obecna w życiu ludzi tylko nigdy się o niej tyle nie mówiło, co teraz. A kobiety przeważnie same zmagały się z tym problemem, żyjąc w ciągłym poczuciu wstydu, pustki i beznadziejności. Patrząc na Wasze wypowiedzi na forum, widzę że to się zmieniło. To wspaniale, że wchodząc na tutaj można uzyskać wsparcie innych kobiet a także podzielić się doświadczeniem. Jakiś czas temu pojawił się p...
  • Bardzo proszę Panie starajace się o zajście w ciążę o wypełnienie anonimowej i dobrowolnej ankiety elektronicznej, która znajduje się tutaj: esemesy.info/lucja/index2.html Na wszelkie pytania i wątpliwości chętnie odpowiem. Łucja. J.
  • Drogie Forumowiczki! Już od dłuższego czasu odwiedzam to forum. Niepłodność zawsze była obecna w życiu ludzi tylko nigdy się o niej tyle nie mówiło, co teraz. A kobiety przeważnie same zmagały się z tym problemem, żyjąc w ciągłym poczuciu wstydu, pustki i beznadziejności. Patrząc na Wasze wypowiedzi na forum, widzę że to się zmieniło. To wspaniale, że wchodząc na tutaj można uzyskać wsparcie innych kobiet a także podzielić się doświadczeniem. Jakiś czas temu pojawił się p...
  • Dzień dobry, Jestem studentką Wydziału Lekarskiego i piszę pracę na temat jakości zycia seksualnego u pacjentek dotkniętych hiperprolaktynemią. Może któraś z Pań zechciałaby mi pomóc i wypełnić krótką ankietę? Nie zajmie to dużo czasu, pytania są raczej ogólne, bez wchodzenia w szczegóły. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila gazetowego. Będę bardzo wdzięczna za pomoc!
  • Witajcie. Nazywam się Anna Pelwecka i jestem studentka ostatniego roku psychologii Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej we Wrocławiu. Obecnie jestem w trakcie tworzenia pracy magisterskiej, w której interesuje mnie spojrzenie na metody pozwalające mającym problemy z płodnością na posiadanie dziecka w świetle wyznawanej wiary. W związku z tym chciałabym prosić uczestników forum o wypełnienie ankiety składającej się z krótkiego kwestionariusza i ankiety podzielonej na część A i...
  • Witam serdecznie! Jestem studentką V roku pedagogiki zdrowia na Uniwersytecie Śląskim. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej pod tytułem: "Nieołodność jako problem psychospołeczny". Zwracam się do Pań z prośbą o pomoc w uzyskaniu potrzebnych do tego celu danych. Przygotowana przeze mnie ankieta ma na calu zbadanie sytuacji psychospołecznej, w jakiej znajduje się osoba borykająca się z problemem niepłodności. Wypełnienie kwestionariusza zajmie Paniom około 20-25 minut. Badani...
  • Witam, piszę prace magisterską o kobietach, które z przyczyn biologicznych nie mogą mieć dzieci. W związku z tym poszukuję z wyżej wymienionej grupy chętnych kobiet, które zechciałyby anonimowo wypełnić moją ankietę. chciałabym podkreślić, że wypełnione przez Was ankiety posłużą tylko i wyłącznie do celów naukowych. Proszę o wypełnienie ankiety znajdującej się na stronie: ankieta.bialystok.pl Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam cieplutko.
  • Drogie Panie, Moja ankieta adresowana jest do osób z podwyższonym poziomem prolaktyny – tzw. hiperprolaktynemią. U mnie wykryto ją 7 miesięcy temu i odkąd interesuje się tematem mam wrażenie że jest on bardzo słabo rozpoznany, dlatego postanowiłam zrealizować badanie. Oto ono - ankieta zajmie ok. 15 minut i jest anonimowa. Nie wiem jeszcze w jaki sposób wykorzystam zebrane wyniki, ale jeśli uda się zrobić z nimi cokolwiek dla poprawy wiedzy o naszej chorobie to misja będz...
  • Jestem studentką V roku socjologii na Uniwersytecie Wrocławskim. Prowadzę badania mające na celu poznanie sytuacji społecznej oraz postaw i opinii osób niepłodnych. Badaniami objęte są osoby w wieku 20-50 lat, będące w związku małżeńskim, które od ponad roku bezskutecznie starają się o dziecko. Bardzo proszę osoby spełniające powyższe kryteria o wzięcie udziału w badaniach. Na stronie test.siedem.pl/ankieta/ znajduje się ankieta. Jest ona anonimowa, a uzyskane dane będą wykorzyst...
  • CZESC DZIEWCZYNY! PISZE PRACE NA TEMAT "OCENA WSPARCIA U KOBIET Z PROBLEMEM NIEPŁODNOSCI" GDYŻ SAMA MAM PROBLEM Z PŁODNOŚCIĄ. MUSZE PRZEBADAC 100 KOBIET. JEZELI KTORAS Z WAS ZNAJDZIE CHWILKE CZASU NA WYPELNIENIE MOJEJ ANKIETY TO BARDZO PROSZE O MAILA NA ADRES MADZIARA110@OP.PL TO PRZEŚLE. POZDRAWIAM I DZIEKUJE. MAGDA.
  • czesc - pytanie jak w temacie: ile dni bylyscie w szpitalu w zwiazku z laparo, a jak dlugo potem w domu na zwolnieniu? czeka mnie ten zabieg (+nakluwanie jajnikow), i staram sie rozeznac, na ile przerwy w pracy mam sie nastawic. dzieki za odpowiedzi. pzdr, espi
  • Witam dziewczyny :) Pozwoliłam sobie założyć odrębny wątek, bo chciałabym, aby jak najwięcej z was mi odpowiedziało. Jestem przed kolejną ivi i musze podjąć jakieś decyzje dotyczące tego podejścia. A więc interesuje mnie: 1. IVI na cyklu naturalnym czy stymulowanym? 2. Ile było pęcherzyków a ile dzidzi z tego wyszło? (interesuje mnie to, bo poroniłam ciąże bliźniaczą i stoję teraz przed dylematem, czy stymulować czy nie, nie chciałbym, aby sytuacja się powtórzyła, a 2 ivi na cyklu ...
  • Witam wszystkich zaglądających na to forum; chciałabym prosić Państwa o pomoc w badaniach. Jestem studentką, która pisze pracę licencjacką i przeprowadza badania nt. postaw małżeństw niepłodnych wobec metody in vitro. Mam przygotowaną ankietę, ale z racji problemu z dotarciem do gr. badawczej, chciałabym zapytać, czy pomogliby mi Państwo w badaniach? pomysł mam taki, że podałabym swojego maila i jeśli będą małżeństwa które chciałyby mi pomóc i uzupełnić ankietę (30pyt zamkniętych) prosz...
  • Witam Wszystkich :) Mam na imię Ola i jestem studentką psychologii na UWr. Prowadzę badania do dotyczące stosunku Polaków do adopcji. Szukam osób, które zechciałyby zostać moimi osobami badanymi i wypełnić test. Szukam każdego, gdyż interesują mnie zarówno osoby pozytywnie ustosunkowane wobec adopcji, jak i te mające stosunek negatywny wobec tego zjawiska. Chętnych zapraszam na stronę www.filesend.net/download.php?f=702ba827944b1e8f2256dc1921cb0b90 , aby pobrać test. Proszę o jego wypeł...
  • Dziewczyny wiem że w środowisku lekarskim są różne opinie na temat brania bromka we wczesnej ciązy.Jedni karzą brać do 8tc a inni karzą odstawić zaraz po pozytywnym teście.Na ulotce bromka też pisze żeby nie stosować we wczesnej ciąży.Z tąd moje pytanie ,ile z was ma zalecenie od lekarza żeby brać do 8tc a ile ma zalecienie żeby ostawić po pozytywnym teście.Mi lekarz kazał odstawić jak zajdę i sama nie wiem jak to powino wyglądać.Hm jak narazie nie zachodzę w głowę ale jak juz s...
  • Jestem studentką V roku psychologii. Piszę pracę magisterską dotyczącą kobiet poddających się zabiegowi in vitro (zarówno przed, w trakcie, jak i po leczeniu).Bardzo proszę o pomoc w badaniach. Ankieta jest anonimowa, wyniki zostaną wykorzystane wyłącznie do celów naukowych. Serdecznie dziękuję. webankieta.pl/ankieta/w1hpq3glt6xe
  • Ja jestem na etapie drugiej, z pierwszą gin straciłam dobre 9 miesięcy. W drugą wierzę bo pracuje w klinice na oddziale endokrynologii i przy pierwszej wizycie dała mi skierowanie na pełne badania do szpitala. Na pytanie czy to długo potrwa odpowiedziała: "Jak będziemy miały pełne info o pani stanie to wtedy odpowiem". Konkretna lekarka, po wyjściu od niej miałam wrażenie, że teraz ruszę z kopyta. Szkoda tylko, że cykle trawaja miesiąc a nie tydzień... Napiszcie przez ilu konowałów...
  • Cześć Dziewczyny, szykuję się do swojej pierwszej inseminacji i oczywiście zastanawiam się jakie mam szanse. Wiem, że każda ins to ok. 10% szans, ale ciekawa jestem jak było u Was. Jeśli któraś z aWas zaciążyła w wyniku ins to proszę napiszcie krótko-która to była ins i jakie miałyście problemy wcześniej (ja mam za wysoką pro, a mąż troszkę słabe plemniczki) Pozdrawiam, kasia
  • aha i może któraś z was doradzi mi jakiegos dobrego lekarza, byłam już u paru, każdy mówi co innego - nie wiem któremu wierzyć? chciałabym, żeby to był specjalista który zna się na problemach z zajściem w ciażę. Jetsem z Warszawy.
  • Bardzo proszę o kontakt mailowy,kobiety które miały problem z zajściem w ciążę, a teraz są już szczęśliwymi mamusiami. Błagam Was dziewczyny pomóżcie mi... prowadzę badania na ten temat i potrzebuję około 50 takich kobiet, które mogły by mi pomóc w wypełnieniu ankiety na ten temat. Błagam pomóżcie. Pozdrawiam. Elfra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się