Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
      ankiety

ankiety

(13 wyniki)
    • HEY własnie pracuje nad swoja mgr i prosiłabym Was o wypełnienie ankiety na temat zwiazków partnerskich jakie tworza dorosle dzieci alkoholikow. jesli ktos z Was znajdzie odrobinke czasu aby mi pomoc, bede bardzo wdzieczna. mozecie sie ze mna kontaktowac za pomoca maila: yatalka@interia.pl z gory bardzo Wam dziekuje za czas mi poswiecony.
    • Czasem na naszym forum pojawiają się osoby, które potrzebują naszych opinii w swoich ankietach na temat DDA. Najczęsciej te osoby piszą prace magisterskie o syndromie. Nigdy nie miałam oporów przed wypełnianiem ankiet, jednak głównym powodem dla którego to robiłam był nie altruizm, ale chęć dowiedzenia się czegoś nowego o sobie. Dlatego zawsze zgłaszałam chęc otrzymania wyników ankiet. Poprzez to forum wypełniłam dwie ankiety od Talmi i Zkat. Autorki nie widziały przeszkód i obiec...
    • Witam Wszystkich! Właśnie zmierzam ku końcowi pracy magisterskiej, pisze o DDA (sama również jestem DDA).Szukam osób, które pomogłyby mi w przeprowadzeniu badań-chodzi o wypełnienie ankiety. Jeśli ktoś jest zainteresowany i znajdzię chwilę, bardzo proszę o kontakt-bardzo mi to pomoże. Mój mail: m.bogdanska@wp.pl. Pozdrawiam!
    • Witam serdecznie, Poniższa ankieta skierowana jest do Dorosłych Dzieci Alkoholików. Proszę o Waszą pomoc, gdyż piszę pracę licencjacką o trudnościach jakie ze sobą niesie bycie dzieckiem któremu w dzieciństwie podcięto skrzydła. Wyniki przeprowadzonej przeze mnie ankiety będą wykorzystane wyłącznie w celach naukowych. Ankieta jest całkowicie anonimowa. Bardzo dziękuję za pomoc www.ankietka.pl/survey/show/id/16498/dorosle-dzieci-alkoholikow-dda.html
    • Jestem zainteresowana pisaniem pracy magisterskiej na temat DDA. Niestety mam dość ograniczoną możliwość jeśli chodzi o przeprowadzanie badań. Czy jeśli pojawiła by się jakaś anikieta do wypełnienia, anonimowo oczywiście to wzął/wzięła byś w niej udział? Proszę o odopwiedzi. Pozdrawiam.
    • Witajcie Piszę pracę licencjacką na temat funkcjonowania dzieci alkoholików w dorosłym życiu. Sama jestem DDA, więc temat jest mi dobrze znany nie tylko z teorii. Będę wdzięczna, jeśli pomożecie mi wypełniając ankietę. Jest ona anonimowa a wyniki posłużą tylko do napisania pracy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt, wyślę wtedy ankietę. To mój adres: k_krzem@gazeta.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Kasia
    • witam wszystkich serdecznie pisze prace mgr na temat DDA wszystkich ktorzy chcieli by mi pomoc zapraszam do wypelnienia mojej ankiety www.test-dda.yoyo.pl/ z gory dziekuje za okazana mi pomoc:) kazda wypelniona ankiete jest dla mnie bardzo wazna pozdrawiam :)
    • Witam serdecznie wszystkich! Prowadzę badanie, którego przedmiotem jest ustalenie preferencji zawodowych osób objętych syndromem dorosłych dzieci alkoholików. Zbadanie na jakich stanowiskach się najbardziej spełniają, gdzie w strukturze pracowniczej najchętniej by pracowali. W związku z tym proszę wszystkich DDA o wypełnienie ankiey: www.ebadania.pl/2be7bfd27d057e28 Dziękuje z góry wszystkim zainteresowanym! Dla chętnych wyniki po opracowaniu końcowym mogę wysłać na maila :)
    • Piszę prace magisterską o życiu seksualnym kobiet DDA i w związku z tym poszukuje chetnych kobiet, ktore wypełnią ankietę. Jednak poszukuje kobiet, ktore współżyją seks. i są przed 30-stka!Jeśli spelniach te kryteria,prosze pomoz i napisz na adres : kisia1223@wp.pl z chęcią wzięcia udzialu w badaniach,a ja jak najszybciej postaram sie odesłać do ciebie ankietę! Pozdrawiam!Kasia
    • Witam wszystkich ponownie, jakiś czas temu wysłałam prośbę o pomoc w dokończeniu pracy magisterskiej. Kilka osób nawiązalo ze mna kontkat (serdecznie Wam dziękuję!), ale to ciągle mało. Niestety grup samopomocowych i terapeutycznych jest ciągle mało, tam gdzie mogłam pozostawiałam ankiety, ale na dworze coraz cieplej, a osob na zajęciach coraz mniej... Ankieta nie jest trudna ani zbyt wnikliwa, jesli ktoś z Was znajdzie chwilę prosze o kontakt: mbogdanska@wp.pl lub talmi@gazeta.pl....
    • dzięki za to forum, za wasze przemyślenia, pozdrawiam na początek...
    • Proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety, służyć ona będzie celom badawczym ( pragnę zbadać czy DDA - oprócz bezsprzecznie oczywistych wielu negatywnych, traumatycznych skutków, które dotykają te osoby w wyniku ich ciężkich przeżyć dzieciństwa, dostrzegają oni dziś po latach przepracowania trudnych doświadczeń dzieciństwa, coś co jest dla nich postrzegane jako aspekt pozytywny) www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/12247/
    • Bardzo dziękuję wszystkim, którzy wypełnili moją ankietę ;) ;) Super, że tylu z was chciało się poświęcić chwilę … Badania nadal trwają, więc jeśli ktoś jeszcze miałby ochotę odpowiedzieć na kilka pytań ( piszę prace magisterską- badam plusy i minusy bycia DDA ), to bardzo chętnie prześlę kwestionariusz. Pozdrawiam ;) Nika universo@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się