Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      ankiety

ankiety

(4 wyniki)
    • Kochane (i kochani) przymierzam sie do napisania na zaliczenie planu kampanii spolecznej poswieconej migrenie. Juz od jakiegos czasu chodzi mi to po glowie. Na razie bedzie to praca zaliczeniowa, ale to chyba dobry poczatek zeby zaczac i wprowadzic cos takiego w czyn. Oczywiscie budzet na to jest 0 zl, ale jak przygotuje plan, warto bedzie poszukac sponsora, a nuz sie uda:). Dlatego chcialam Was bardzo prosic o pomoc. Ponizej zamieszczam kilkanascie pytan odnosnie Waszego zycia z...
    • Witam wszystkich Forumowiczów! Jestem studentem 3 roku Psychologii na Uniwersytecie Warszawskim. Piszę pracę empiryczną nt. psychologicznych uwarunkowań występowania migreny w kontekście skuteczności radzenia sobie ze stresem. Problemem zająłem się m.in. dlatego, że moja Mama od kilku lat cierpi na migrenowe bóle głowy i wiem co to znaczy...(choc sam nie cierpię na bóle głowy) Chciałbym, żeby te badania przyczyniły się choćby w minimalnym stopniu do poznania prawdy o migrenie i ...
    • Kochane migreniczki, Jak wiadomo, pigułki antykoncepcyjne paskudnie zaostrzają napady migreny, zwiększają ich częstotliwość, podnoszą ryzyko udaru i w ogóle najlepiej to ich nie brać przy migrenie. Ale niestety, czasem trzeba. Ja choruję na endometriozę i dostałam tabletki anty.: najpierw Regulon, potem Jeanine. Pogorszenie migren po obu jest koszmarne. Mam taką prośbę: jeżeli bierzecie/brałyście tabletki antykoncepcyjne albo podobne leki hormonane (z progesteronem), to napiszcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się