ankiety

(10 wyników)
  • Witam serdecznie, wiem że to może nie jest odpowiednie miejsce na prośbę o wypełnienie ankiety, ale zaryzykuję. Piszę prace magisterską na temat emocji, stresu i bulimii. Bulimia jest jedynie elementem różnicującym grupy. Praca skupia się na nazywaniu i rozpoznawaniu odczuwanych emocji, i na zachowaniach i postawach związanych ze stresem (stres rozumiany jako wydarzenia, które mogą zdarzyć się każdemu) u osób, które walczą z bulimią. Są to dwa kwestionariusze i 17 pytań różnicujących (dotyczą...
  • Witam wiem, że prośba o wypełnienie ankiet może nie być tutaj mile widziana niemniej jednak może znajdą się osoby, które zechcą mi pomóc - dziewczęta/kobiety w wieku 17-21 lat. Ankieta dotyczy m.in. wizerunku ciała, postaw wobec diet, sportu itp. Ankietę w formacie .doc prześlę mailem. Chętne osoby proszę o wpisywanie w wątku swoich adresów e-mail lub pisanie na: leeloo@pro.onet.pl Będę bardzo wdzięczna za pomoc, potrzebuję 10 ankiet, najlepiej od osób, które są chore, ale nie korz...
  • Jestem studentką psychologii i potrzebuje chętnych osób do wypełnienia ankiety. Pytań nie jest dużo,bo 31. Ankieta jest absolutnie anonimowa. Temat dotyczy tego jak współczesne kobiety postrzegają siebie we współczesnym świecie.Mam nadzieje,że mi pomożecie. :)pozdrawiam:)
  • witam,jestem studentką trzeciego roku pedagogiki, piszę pracę licencjacką o powodach zaburzeń odżywiania.Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety. Informacje te bardzo mi się przydadzą, nie będę ich nigdzie indziej wykorzystywać. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. 1 ILE MASZ LAT I ILE WAŻYSZ? 2 JAKA JEST TWOJA WYMARZONA WAGA? 3 PAMIĘTASZ KIEDY PO RAZ PIERWSZY ZACZĘŁAŚ SIĘ ODCHUDZAĆ? a) 11-13 lat b) 14-17 lat c) 18-21 lat d) później (kiedy?) 4 JAKI BYŁ POWÓD TEGO,ŻE ZWR...
  • Nie jest łatwo się uwolnić od tej choroby, wiem..sama się z nią zmagam od 2 latW zeszłym tygodniu już sie wybrałam do psychologa, ale..ze względu na jakieś tam formalności nie mogli mnie przyjąć. ale obiecałam sobie,że na tym nie poprzestanę...To choroba która nie wybiera i może sie zdarzyć każdemu, wiem o tymWiem też, ze sama sobie z nią nie poradzę,że sama wiedza nie wystareczy,ze potrzebuję pomocnej dłoni..wiedzę mam, bo...sama jestem studentką psychologii.Tu potrzeba drugiej ...
  • Kochani, anoreksja staje się powoli chorobą naszych czasów, tymczasem wciąż wiele pytań o jej przyczyny pozostaje bez odpowiedzi. Jestem sudentką ostatniego roku dietetyki i piszę pracę magisterską na temat zaburzeń odżywiania. Dlatego proszę o pomoc wszystkie osoby, które borykają się z anoreksją lub bulimią. Muszę nawiązać kontakt z 50cioma takimi osobami, a wierzcie mi, że jest to duże wyzwanie. Najbardziej zależy mi na kontakcie z osobami, które były kiedyś hospitalizowane z...
  • Witam wszystkich. Jestem na V roku psychologii i piszę pracę magisterską na ten temat powiązania między doświadczanymi emocjami a relacjami u osób dotkniętych zaburzeniami odżywiania. Aby praca miała sens i abym mogła wnieść coś nowego do dotychczasowej wiedzy muszę zbadać minimum 80 osób. Niestety szpitale i inne placówki niechętnie umożliwiają przeprowadzenie badań. Myślę, że choroba jest na tyle groźna i męcząca, że powinniśmy jak najlepiej ją poznać by móc pomóc osobom cierpiącym. W ...
  • Cześć! Jestem studentką pedagogiki, obecnie kończę pisać pracę licencjacką na temat oczekiwań szkolnych osób chorujących na anoreksję. Abym mogła zakończyć swoja pracę muszę przeprowadzić badania. Niestety mam z tym olbrzymi problem, gdyż w szpitalach i poradniach żywienia niechętnie uzyskuje jakąkolwiek pomoc. Udało mi się dotrzeć do kilku osób, ale to jest zbyt mało aby badania były rzetelne i wiarygodne. Dlatego zwracam się do Was (osób chorujących na anoreksję) z prośbą o wypełni...
  • Witam wszystkich udzielających się na tym forum. Jako Student socjologii prowadzę wraz ze swoją grupą badania ankietowe dotyczące anoreksji. Dlatego mam wielką prośbę do wszystkich chorych na tą przypadłość o podzielenie się swoimi doświadczeniami wypełniając ankietę i w związku z tym podanie swojego maila. Mamy ( tzn. ja i moja grupa) nadzieję, że nasze badania pozwolą poszerzyć wiedzę na ten temat. Dwie koleżanki z mojej grupy miały pewne doświadczenia z anoreksją i uświadomiły nam, ż...
  • CZEŚĆ :):) Weszłam na forum, ponieważ piszę pracę licencjacką związaną z zaburzeniami odżywiania się. Mam przeprowadzić "badania" (tak naprawdę to krótka ankieta), ale ciężko jest znaleźć osoby. Jeśli, któraś z Was byłaby chętna proszę o wypełnienie ankiety, którą ostatnio zamieściłam w internecie. www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/10623/csei.html Jest to anonimowa ankieta, proszę o pomoc, ponieważ termin oddania pracy nieubłagalnie się zbliża. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się