ankiety

(3 wyniki)
  • Witam Państwa serdecznie, od jakiegoś czasu śledzę to forum i Państwa historie. Jestem studentką która właśnie pisze prace magisterską nt. "Sieci wsparcia społecznego u chorych z nowotworami". Jeśli ktoś z Państwa kto właśnie walczy z tą chorobą lub chorował w przeszłości chciałby mi pomóc w pisaniu pracy i poświęcił kilka minut na wypełnienie mojej ankiety pod linkiem: www.ankietka.pl/survey/show/id/21089/sieci-wsparcia-spolecznego-u-chorych-z-nowotworami.html ,byłabym niezwykle Pańs...
  • czy ktos juz dostał ankietę od Iza-socjolog??? wysłałam maila ale nie wiem czy to nie kolejna "pułapka" czy tez nadmiar pracy nad kwestionariuszem i tylu chętnych? Co sądzicie? A.
  • Witam, temat nie jest łatwy.. jednak pragnę stworzyć małą publikację na temat radzenia sobie rodzin w sytuacjach gdy pojawia sie niespodziewanie nieuleczalna choroba jednego z jej członków. Chciałabym bardzo porozmawiac z takimi ludżmi, badź poprosic o wypełnienie kwestionariusza ... wszytkie wiadomosci zostaną wykorzystane tylko w celu naukowym oraz przy zachowaniu anonimowości respondentów ... proszę o pomoc .. iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się