ankiety

(9 wyników)
  • Wypełnialiście ankiete??
  • UWAGA!!! otoz ankieta ta nie jest anonimowa, nie dajcie sie robic w balona...sprawdzilem to bardzo dokladnie, kazda osoba, ktora otrzymala link ma inny numer id przypisany do danego doradcy, mysle ze kazdy kto mial stycznosc mniejsza lub wieksza z informatyka szybko to zauwazy...takze jest to jedna wielka sciema i gwarantuje Wam, ze osoba do której trafiaja te ankiety juz wypelnione z latwoscia moze sprawdzic kto ja wypelnial, niezaleznie od tego czy ktos ankiete wypelnial w pracy w domu czy ...
  • Kochani, Proszę Was o wypełnienie ankiety, która bada wizerunek banku PKO BP od strony pracowników. Wyniki potrzebne są mi do Pracy Licencjackiej. Oto link do ankiety: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/9283/wizerunek-banku-pko-bp-sa.html Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
  • Też Was bolą tyłki po wynikach ankiety, bo ja czuję jakby mnie ktoś wydymał!
  • Odpowiedźcie sobie tak jak ja na klika pytań Dla rozluźnienia atmosfery pytanie pierwsze: co mieliście dzisiaj na niedzielny obiad? Ja miałam makaron z sosem pomidorowym i tartym zółtym serem Drugie: Czy Wam smakował? Mi tak, choć jadałam lepiej. Trzecie: Czy przy dzisiejszym niedzielnym obiedzie myśleliście choć przez chwilę o pracy w banku? Ja, myślałam i może dlatego mi nie szedł tak dobrze. Czwarte: Czy to jest normalne? Raczej nie. Zapraszam do dyskusji
  • Wady: - dodatkowe tony papieru (ankiety i raporty doradców) - wydział operacji z Detalicznym miał się połączyc, jakoś tego nadal nie ma, a naczelnicy jak byli tak nadal są w pełnej obsadzie, każdy w swoim wydziale + Dyrektor i z-ca Dyrektora Zalety: - kilka kredycików więcej, podkreślam kilka, na odebranie od klientów 50 ankiet - 5 kredytów ( w sumie na 20.000), czy tak miało byc? a może krtoś powie ziarnko do ziarnka.... zawsze to coś, ok ale jakim kosztem, kasjer wręcza ...
  • Chcesz przyjrzeć się swoim wydatkom? Wiedzieć ile i na co wydajesz swoje pieniądze? A przy okazji pomóc studentce w pisaniu pracy magisterskiej? Napisz. Jestem studentką 5 roku psychologii międzykulturowej Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej. W ramach pracy magisterskiej prowadzę badania na temat budżetów domowych. Badanie składa się z dwóch części. W pierwszej poproszę Cię o wypełnienie krótkiej ankiety. Potem przez tydzień będę przesyłać do Ciebie maila z pytaniem ile d...
  • Szanowni Forumowicze "Forum pracowników PKO BP SA" zwracam się do Was z prośbą o wypowidź w sprawie zmiany formy tego forum z Forum otwartego dla wszystkich na forum ukryte, gdzie zgodnie z regulaminem Forum prywatnego (pkt 6) oznaczać to bedzie że "umieszczać posty i czytać zamieszczone na forum posty mogą wyłącznie zaakceptowani przez założyciela zarejestrowani użytkownicy portalu Gazeta.pl". Pozdrawiam mobbing_pkobp
  • A co myślicie o udziale PKO BP w badaniu Najlepsi Pracodawcy przeprowadzanym przez Hewitt Associates. Pracownicy mogą się wypowiedzieć - podobno anonimowo - o PKO jako o pracodawcy. Jest taka ankieta. Ktoś już wypełniał? Co o tym badaniu myślicie....?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się