Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      aparat

aparat

(5 wyników)
    • forum.gazeta.pl/forum/w,904,102639062.html dedykowane teoretycznym kompetentnym zarządcom, na poprawę wiary w działalność aparatu prawa, sądów i prokuratur. Cała Polska jest dumna ze swoich prawników. Jak myślicie, czy prokurator, który zaniedbał sprawę dostanie choćby upomnienie? Wnioskuję o naganę słowną.
    • że w Angli ceny usług stomatologicznych są takie: www.dentonet.pl/?s=2&sID=163&a=4&pID=630&pN=3 jeśli dobrze licze to np: aparat ortodontyczny w przeliczeniu - cena od 425 pln??? a ile ten sam aparat kosztuje w Polsce?
    • chciałabym dowiedzieć się ile zapłaciliście za aparat ortodontyczny. Ja za aparat stały z metalowymi zamkami w Zielonej Górze zapłaciłam 800 zł, i nie wiem czy to dużo czy mało. Jeżeli możecie to odpowiedzcie. Z góry dziękuję.
    • Lekarz przyjechał karetka R (.... ) nie miał możliwosci wykonania badania EKG w niejscu wezwania. Prawda czy fałsz ?
    • dzis zle sie czulam i zmierztylam cisnienie i przy poczatkowej fazie pomiaru cyferki malay ale bez tego pikania, jakby mi serce stawaloi nie bilo, innym czlonkom rodziny normalnie pikalo, co to moze byc, zrobilam u lekarza ekg i wyszlo ok a ja sie jakos zle czuje, niedobrze mi i w glowie sie kreci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się