Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      aparat

aparat

(5 wyników)
    • Ostatnio ktoś polecił mi lekarza ,który robi badanie aparatem Volla. Czytałam trochę na forum o aparacie Mora. Czy to to samo? Badanie kosztuje 200zł więc zastanawiam się czy warto je zrobić. Co tą metoda może wykryć?
    • Czy ktoś z Was korzystał z tego typu terapii? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii na ten temat. Kilka dni temu poddałam się takiemu badaniu (w internecie można sporo przeczytać na ten temat). Oprócz candidy albicans (i jej innych odmian), którą zdiagnozowano u mnie badaniami laboratoryjnymi - przy okazji badania wyszły inne paskudztwa, w tym pasożyt Lambli. Terapia MORA polega na rozpoznaniu i leczeniu różnych schorzeń i chorób z wykorzystaniem delikatnych fal elektromagnetyc...
    • Dzien doby wszystkim!Od 3 lat cierpie na schorzenia zwiazane z grzybica pochwy i bakteryjnymi zapaleniami..wyprobowalam juz wszystkie srodki i nic nie pomaga..Chcialabym zakupic aparat zapper wspomniany juz pare razy tu na forum..Ale mam odnosnie tego pytania:jaki kupic?Czy na allegro uzywany czy lepiej nowy?Czy on pomaga na takie schorzenia?Ile powinno trwac leczenie nim?Czy ktos wyleczyl sie ze swojej przypadlosci uzywajac aparatu zapper?Na czym plega terapia?
    • Chcialambym zapytac czy ktos sie leczy besposrednio u dr Janusa i jak to ocenia. Po wizytach u innych lekarzy najbardziej mnie interesuje czy diagnoza jest poprzedzona dokladnym wywiadem i terapia faktycznie dostosowana do konkretenego przypadku. Mam synka, kroremu nie do konca wiadomo co jest, byc moze wlasnie Candida ale objawy nie bylyby klasyczne.
    • www.medi-flowery.dk Niedługo będzie reklamował go Klaudiusz w TvMarkecie:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się