Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      aparat

aparat

(3 wyniki)
    • Mam pytanie; córka od września poszła do przedszkola i od pażdziernika zaczęły się choroby, kaszel mokry katar, ciągle, diagnoza alergia z testów coś tam wyszło, ale po lekach na alergię poprawy brak, w końcu w piątek dostaliśmy lek vermox i widzimy znaczną poprawę u córki niewielki katar i kaszel ale już suchy. zainteresowałam się tym tematem, i wyczytałam że badając kał ciężko wykryć znalazłam w internecie,że jakimś aparatem mora można sprawdzić, pasożyty i inne, tylko czy to skuteczne? sam...
    • Witajcie, pytanie głównie do tych osób które korzystały z aparatu Mora u swojego dziecka . Mały ma na czwartek diagnostykę na aparacie Mora, syn ma 3 lata jest żywy , Pani pracująca w recepcji powiedziała mi , że badanie trwa ok 2 godzin - czy to w ogóle możliwe aby taki dzieciak tyle wysiedział, po drugie sam sposób wykonania badania, pod nogami elektrody, w ręku też - zaczynam watpić czy damy radę zrobic Mu te badanie ? Zależy mi bardzo , ale jak na siłę chyba nie ma co - 2 go...
    • Bardzo proszę o informacje na temat biorezonansu,tzn. jak takie badanie wygląda ,czy na takie badanie idzie sie ze skierowaniem od lekarza rodzinnego,czy tylko prywatnie i za pieniążki(jesli tak to ile kosztuje?) czy 3 letnie dziecko też można poddać takiemu badaniu?Jak długo trwa takie badanie i gdzie je robią(tzn czy robią je w każdym szpitalu bo na prawdę sie nie orientuję)?Co takie badanie potrafi wykryć w organizmie oprócz typowych robaków?Z góry dziekuję :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się