Dodaj do ulubionych

Glista ludzka

10.01.18, 14:14
Witam. Od 5 lat mam problemy z zoladkiem i nie tylko. Moje objawy to: wzdecia, pieczenie w zoladku, ssanie w zoladku, skrecanie, nudnosci, uczucie pelnosci i to straszne ciezkosc, bole glowy, ciagle zmeczenie , oslabienie , nie mam na nic sily, czuje sie jak bym miala jakas depresje, takie dziwne czasami podwojne widzenie, od bardzo dlugiego czasu mam temperature 37,2 caly czas, dusznosci w nocy taki swist przy oddychaniu, biegunki naprzemian z zaparciami, caly czas bym spala.Objawy od gdzies 5 lat sa codziennie, rano wstaje i juz sie zle czuje jest mi nie dobrze i wyzej wymienione, jest tak dzien w dzien. Leczylam sie u wielu lekarzy , gastrologow mialam gastroskopie gdzie wyszedl mi relfuks i przepuklina roztworu przelykowego leczyli mnie prze roznymi lekami i nadal nic. Wkoncu z polecenia trafilam do hoemopaty gdzie stwierdzili ze mam pasozyty i wykazuje im na glizdnice . Zrobilam badania krwi z rozmazem gdzie segmenty kwasochlonne gdzie norma jest 4 wyszlo 16. Bralam prazywantel 3 dni i za dwa tyg znowu, tinidazolum dalej nic. Teraz dostalam vermox wzielam 3 dni pod rzad ale nadal nic nie przechodzi za dwa tyg znowu powtorka. Ja juz niewiem co mam robic gdzie isc , jestem zalamana . Czy jest tu ktos kto by mi mogl cos poradzic ? sad
Obserwuj wątek
    • kminat Re: Glista ludzka 10.01.18, 14:19
      Jeszcze do objawow moge dodac wypadanie wlosow, i alergia i to straszna ktora tez nie mam od malego tylko gdzies od 8 lat i jest coraz gorsza sad
      • hashitess Re: Glista ludzka 11.01.18, 22:34
        robiłaś badania z krwi p/ciała p/gliscie ludzkiej?
        • kminat Re: Glista ludzka 12.01.18, 15:43
          Nie robilam. Myslalam zrobic z kalu ale z tego co mi wiadomo to moze wyjsc za 10 razem nawet . Ale z krwi nie wiedzialam ze mozna. Dziekuje napewno udam sie na taki badanie
          • szamotufka35 Re: Glista ludzka 30.01.18, 12:23
            Jeśli chcesz robić badania to w dobrym laboratorium, bo nie każde wykaże , choć skoro wyszło ci w badaniach krwi, to może i tu wyjdzie. jeśli masz takie możliwości to wybierz się do dobrego parazytologa i tu zaczynają się schody. Jedyny, którego znam i mogę polecić to dr. Ozimek z Warszawy. Ja dzięki leczeniu dzieci przeciw pasożytom uniknęłam operacji brzucha, a byłam już zapisana. A czy podczas odrobaczania stosujesz dietę i wyszorowałaś cały dom? To niestety konieczność. Bez białej mąki, cukru, najsłodszych owoców, trzeba jeść czosnek jeśli możesz. Powodzenia życzę i powrotu do zdrowia.
    • reniferowa Re: Glista ludzka 31.01.18, 15:30
      Witam,
      Ja czuje sie dokladnie tak samo od dwoch lat. Czy rozwazalas moze kuracje oczyszczajaca Siemioniowe? Jaki lekarz przepisal Ci tinidazolum? Musial byc jakims swiadomym lekarzem, z reguly nie maja pojecia jak leczyc. Moze powymieniamy doswiadczenia. Zapraszam na emial
      • kminat Re: Glista ludzka 08.02.18, 11:32
        Witam. Kuracje oczyszczajaca robilam tylko taka jak lewatywa. Tinidazolum kazal mi wziasc hoemopata do ktorego zaczelam chodzic. Wlasnie zrobilam tez przeciw ciala na gliste ludzka i wyszlo ze nie mam. Teraz nagle przez dwa miesiace schudlam 6 kilo i to tak nagle. Mam juz dosc. Oczywiscie mozemy powymieniac sie doswiadczeniami
      • kminat Re: Glista ludzka 08.02.18, 11:35
        Prosze napisac do mnie na email bo ja niewiem gdzie to tu znalezc hehe smile natt.k@wp.pl
    • eagles11 Re: Glista ludzka 14.03.20, 12:59
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka