Dodaj do ulubionych

Co to za pasozyt pomozcie :(

13.03.18, 20:12
Witam. Od 5 lat męczę sie z wielkimi nudnosciami sa one codziennie, wzdecia, uczucie ciezkosci w zoladku, ucisk w nadbrzuszu, przelewanie sie w zoladku, glosne burczenie, ssanie, do tego wieczne zmeczenie, brak sil, bole glowy, brak koncentracji problemy z pamiecia, jestem bardzo oslabiona, do tego mam coraz gorsza alergie leki juz nie pomagaja, i zaczelam bardzo chudnac nagle w dwa miesiace 8 kg. Robilam morfologie z rozmazem mam bardzo podwyzszone kwasochlonne i eozynofile 4 krotnie. Robilam badanie krwi na gliste, tasiemca - ujemne, pare razy kal na pasozyty - ujemne, kal na lamblie - ujemne. Leczylam sie u gastrologow mialam gastroskopie wyszla mi przepuklina roztworu przelykowego, refluks bralam mnustwo tabletek i nic. Hoemopaci rowiez mi nie pomogli lecz stwierdzili ze pasozyt jakis jest. Ras zauwazylam w kale bialo przezroczysty tak jak by gruby makaron i tylko raz sie to trafilo, tak to widuje rozne jakby pestki sezamu ziarenka ryzu. Jak by nie strawione resztki pokarmu. Bardzo prosze czy jest ktos kto by mi cos poradzil pomogl. Jestem tym wszystkim zalamana sad chodze wydaje pieniadze i nadal stoje w miejscu i codzien zle sie czuje i coraz gorzej.
Obserwuj wątek
    • ken-ya Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 31.03.18, 21:55
      poszukaj na Hulda Clark program na pasozyty. latwy I tani. a wogule to postaraj sie o ksiazke jej autorstwa, jest po polsku tlumaczona z angielskiego[ , w angielskim jezyku leprza.Duzo wiecej informacji.
    • ken-ya Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 31.03.18, 22:12
      Jest w internecine opisana kuracja na pasozyty metoda Hulda Clark. nie droga I skuteczna. Najgorszy do pozbycia to chyba tasiemiec. Nieda sie to powiedziec w kilku zdaniach , najlepiej jak bys dostal gdzies jej ksiazki. Ja kilka lat temu bylam u lekarza I prosilam cos na pasozyty , tlumaczac mu ze nie jestem juz mloda, ze mam psy I kurnik [ wiec wiekrza stycznosc z pasozytami -odpowiedzial mi ze czlowiek nie ma pasozytow. wzielam plaszcz I wyszlam .Potem kupilam Chuldy Klark ksiazki. I wsprawie pasozytow nie potrzebuje juz wiecej doktora. Mozesz zrobic to samo.
    • maaxx1 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 14.04.18, 19:04
      Robiłaś kolonoskopię albo endoskopię jelita cienkiego?
      • natalia3223 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 09.05.18, 17:13
        Kolonoskopi nie robilam , mialam gastroskopie gdzie wyszla mi przepuklina roztworu przelykowego, refluks i zolc bralam mnustwo tabletek i nic nie pomogly
        • maaxx1 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 13.05.18, 23:54
          Beirz wszystkie wyniki badań i idz na wizytye do dr Ozimka
    • eagles11 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 14.03.20, 12:52
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107
      • organ55 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 13.04.23, 13:23
        Witam. Chciałbym zapytać czy brała pani PRAZYKWANTEL 600 mg . A jeżeli tak czy nył skuteczny i czy były jakieś skutki uboczne. Z góry dziękuję. Grzegorz
    • an2002 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 06.04.23, 14:04
      Wyjaśniło się, co to było?
    • endorfinka88 Re: Co to za pasozyt pomozcie :( 07.09.23, 22:28
      Hej. Jak się dziś czujesz ? Udało się ogarnąć zdrowie ? Bo mam bardzo podobne objawy i nie wiem co to za dziadostwo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka