Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      architektura

architektura

(7 wyników)
    • Ach ci biedni lekarze!
    • Witam Chciałbym wyburzyć ścianki działowe (powiększyć łazienkę i powiększyć pokój) oraz chcę zmienić lokalizację kuchni. Zaniosłem wniosek do spółdzielni i w odpowiedzi dostałem, że się nie zgadzają bo to jest niezgodne z prawem budowlanym, dlatego zrobiłem projekt budowlany (osoba z uprawnieniami) i dostaje w odpowiedzi od spółdzielni że ona się nie zgadza, bo może to powodować utrudnienia dla innych sąsiadów. Czy potrzebuję pozwolenia od spółdzielni (mieszkanie spółdzielczo włas...
    • Może macie pomysły jak powinien być zbudowany dom optymalny dla wszystkich ludzi?
    • Piękny dom, urokliwy,a zarazem elegancki. Bardzo bym chciała w takim zamieszkać!
    • tak z ciekawosci samej pytam, czysto teoretycznie...aby rzucic okiem na jakas strone www czy sa w Polsce projektanci domow nowoczesnych, ekologicznych (domy tzw. pasywne (sorry pewnie tlumaczenie na zywca) lub malego zuzycia energii), z "lekkimi" dachami, stylem nie przypominajace kosciolow, ani zamkow, ani dworkow, ani tez na odmiane hal produkcyjnych? Pytam na serio bez kpiarskich intencji, wiec moze ktos mi jakims linkiem/linką :-) rzuci, aby moja wiedze na temat rozwoju polskiej w...
    • Zastanawiam się nad takimi oknami w domu ale ostatnoi teściowa powiedziała ze już nie modne. Mi i mężowi się takie podobają ale udało jej się zasiać ziarnko zawachania.
    • www.filmnorthflorida.com/locations/Pensacola-Beach:-Ariola-Drive-Art-Deco-House/ najmodniejsze jest ArtDeco, to dom moich marzeń i chyba niedługo go zrealizuję w Krakowie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się