Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      architektura

architektura

(5 wyników)
    • ja wybieram sie chyba na ten kierunek, nie mam pojecia ilu moze byc kandydatow na jedno miejsce(np. poznan), niby dobrze platna praca ale przejsc egzamin z rysunku to dopiero jest podobno wyczyn, jesli wiecie cos na ten temat piszcie , jesli wybieracie sie na ten kierunek (byle gdzie) tez piszcie, narka
    • kto się wybiera na architekturę?do kąd? jak się przygotowujecie (rysunek?) no i z czego i na jakim poziomie zdajecie matury? ja rysuję dosyć sporo, ale co z tego jeśli zawalę maturę.. najbardziej boję się matematyki (zdaję rozszerzoną) z polskim też nie lepiej:/
    • ile mieliście punktów? ja sie nie dostalam i chcialabym znac próg..:/
    • czy ktos zdaje tutaj mature z historii sztuki? chodzi mi o to czy macie jakies materialy/poradniki jak zrobic analize porownawcza rzezby lub architektury? jesli masz cos na ten temat bardzo prosze napisz na: dominikon@o2.pl
    • Mam pytanie: zmiana deklaracji jest do 20 grudnia, ale czy można zmienić temat na maturę ustną z polskiego? I w jaki spsób zawęzić temat - tzn. gdzie mam zapisać te zawężenie w deklaracji? HELP ME!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się