Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      architektura

architektura

(5 wyników)
    • ERROR= NIE ruch040404@gazeta.pl , ale ruch040404@wp.pl -VOILA. W ramach przekory ZMIENIAM TYTUŁ z GAZETY na [b]ARCHITEKTURĘ MOŻLIWĄ [/b][u][/u]. Niestety, ponieważ nie mogę KOMENTOWAĆ obrazem mojego podglądu- pardonPOGLĄDU, bo GAZETA nie dała mi szansy , wnoszę o kontakt z AUTOREM i pozytywnymiNEGATYWNYMI bohaterami PUBLIKACJI. W ramach "AKADEMII niechlujstwa" i TERAZ POLSKA, III Rzeczpospolitej. A ESTIME mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+"-ZIELONY 11/13-cie years SANStra...
    • Obejrzałem kilka nagrodzonych dzieł (na ile można wyszperać w internecie) i jestem - jako szary widz - pod bardzo dobrym wrażeniem. Brawo, SARP :-) Stanisław Remuszko P.S. Od siebie dodałbym wyróżnienie dla Marka Budzyńskiego - za wygrany, lecz niezrealizowany projekt Świątyni Opatrzności Bożej: www.remuszko.pl/sob/
    • Ciekawe, w Polsce trwa wojna o dworzec w Katowicach, ale pisze o tym tylko lokalny dodatek Wyborczej. A dworzec ten należy do dziedzictwa kulturowego Polski, nie tylko Śląska. Być może zniknie w niejasnych okolicznosciach. Ale widać z Warszawy bliżej do Stuttgartu.
    • Pozazdrościć i pogratulować.
    • a za tydzień PO 99,9proc,PiS minus 100,"ale w koło jest wesoło"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się