Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      aukcje

aukcje

(9 wyników)
    • nigdy nie wziąłbym udziału w takiej głupocie ...
    • Petycja do Allegro: www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3746
    • cudownnnnnnnnyyyy interes - miliony w ciągu jednego dnia super moje gratulacje
    • To nic innego jak mydlenie oczu nieudacznictwem.Jednak organ propagandowy PO jakim jest ?Gazeta Wymiotna vczuwa żeby porażki i totalną indolencję zmieniać na sukcesy i kompetencje.Tylko ten głupi ciemnogród (szczególnie ci odpowiednio urodzeni) łapią się na te sztuczki.
    • UWAGA !!! Radze nie brac udzialu- konkurs nie dziala dobrze- po zarejestrowaniu i wyslaniu swojej ceny nie dostaje odpowiedzi-tak oto stracilem kilkanascie zlotych...Naiwnych jak widac nie brakuje. Wiecej nie wezme udzialu w gazetowych konkursach-wyłudzeniach... Tak oto GW traci u mnie resztki wiarygodności...
    • OK. Tym razem troche lepiej. Jesli kradziony obraz jest nabyty nieswiadomie wcale nie czyni to tej transakcji legalna. Moze byc co najwyzej trudniejszy do odzyskania - jak zawsze gdy adwokaci biora sprawy w swoje rece.
    • w warzywniaku poszlo dzis 5 kg marchewki po 2,5 pln i 3 kg cebuli po 2 pln. nieoczekiwana bitwa rozegrala sie o buraki w cenie 1,20 za kilogram.
    • Mam propozycję dla ministra obrony: może wysłać tam żywność, która miała być sprzedana w najbliższym czasie przez Agencję Mienia Wojskowego na aukcjach w ramach pozbywania się nadwyżek żywności i ubrań?
    • Ludzie, jakim trzeba być tępolem, żeby nie popatrzeć skąd jest email, ani nie zauważyć, że na stronie z aukcją są inne dane niż w mailu który potem przychodzi? Niektórym to trzeba zabrać komputery bo sobie krzywdę zrobią. Może naprawdę do używania komputera powinno być wymagane prawo jazdy komputerowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się