aukcje

(14 wyniki)
  • Ktoś coś sprzedaje w tym roku ciekawego? Pochwalcie się! Może coś trzeba kupić albo podbić ;o)
  • Przydałby mi sie krótki kurs.. na serwisach aukcyjnych wstawienie zdjęcia wiąże sie z dopłatą. Ale jeżeli te zdjęcia wstawia się jako tekst, to już nic nie trzeba płacić dodatkowo, a taka aukcja wygląda czytelnie i ładnie. Do tej pory myślałam, że to jest bardzo skomplikowane, wymaga znajomości html-a i chyba sobie to kojarzyłam z przepisywaniem każdej kropeczki zdjecia ;-) Ale wczoraj skopiowałam z innej aukcji w akcie desperacji zdjęcie katalogowe, przez przypadek z przyległościami i to...
  • Proponuję linkować tutaj aukcje, które wystawiacie na Allegro dla WOśP. A jeśli nie wystawiacie, to licytujcie :) aukcje.wosp.org.pl/show_user_auctions.php?uid=3774304 Warto wspomóc Orkiestrę :)
  • Hej, Czy mogłabym prosić, żebyście sprawdziły na swoich kontach na Allegro do kiedy wstecz pokazują wam się obserwowane aukcje zakończone? U mnie zawsze było to ok. 2 miesiące wstecz a dziś wchodzę i jest tylko od połowy lipca a sporo miałam aukcji zakończonych, na których nie kupiłam ale traktowałam jako swoistą 'wish list' :( Większość przepadała - nie wiem czy to chwilowe czy coś zmienili w ustawieniach :(
  • No na allegro tez. Pytam bo wlasnie przegapilam stanik M&S Ceriso 30e floral pink mix, material gladki w piekne czerwone, rozowe i pomaranczowe roze czy cos w tym stylu. Aukcja skonczyla sie niedawno, pochwalic sie ktora go kupila:) Jak nie bedzie pasowal to ja chetnie odkupie, powaznie. Mam ten sam stanik (30dd), ale sprzedawca zamiescil zdjecie lekko usztywnianej balkonetki z pionowym cieciem, a dostalam GRUBY puszap z niskim mostkiem, jest za maly i ma za waskie fiszbiny, o fakcie pu...
  • Dziewczyny, wiem, że już sobie myślicie, że jak wpada z wątkiem marisella, to na pewno zbiera na jakieś psy, koty, gołębie i inne Boże stworzenia ;) I poniekąd macie rację :) Tym razem jednak to nie ja zbieram, ja się tylko do zbiórki dokładam no i staram się rozpuścić wici gdzie się da :) A zbierają rodzice Melanii Sobczyk, która jest chora na karłowatość. Decyzja o operowaniu Meli, dzięki czemu będzie mogła urosnąć do ok. 1,5 metra, została już podjęta i zabieg nawet się już odbył, ale r...
  • licytowałam kolejny stanik i nic, znowu mnie przelicytowali, oczywiście w ostatnich sekundach... mam już tego dosyć, takim sposobem nigdy sobie nie kupię stanika : ((((((
  • Proszę wrzucać tu swoje przedmioty, opis, cena, wiecie, o co kaman, można też dawać linki do swoich ofert giełdowych i bazarkowych, allegrowych itd. :) Zapraszam :)
  • Przy kradzieży zdjęcia (np na allegro) spotkałam się z tym, że dziewczyny podmieniały jakoś zdjęcia. Jak to zrobic? Jeśli wrzucę zdjęcie na imageshacka to już chyba nie mogę go edytowac? (bynajmniej takiej opcji nie widzę)
  • kurcze, tam jest taki natlok towarow, ze szok :( naprawde ciezko cokolwiek znalesc jako kupujacy, a mysle, ze sprzedajacy maja tez trudne zadanie, zeby sie przebic przez inne oferty... zastanawiam sie (z kilkoma osobami) o zalozeniu mini-dzialalnosci gospodarczej, polegajacej na otworzeniu sklepu na allegro. z konkretnym towarem, oczywiscie ;) niestety marka nie jest znana w polsce, choc rodzaj towaru mysle, ze bylby interesujacy (chodzi o kosmetyki naturalne, zeby nie bylo niedomowien...
  • Znacie ciekawe sklepy on line, w których znajdę elegancką sukienkę do 200 zł?
  • Jeżyniec, czyli hodowla afrykańskich jeży pigmejskich jezyniec.blox.pl wraz z Czytelnikami i fanami zaprasza na aukcje jeżowych gadżetów, z których całkowity dochód zostanie przekazany na leczenie chorych i poszkodowanych w wypadkach, dziko żyjących w Polsce jeży. Pieniądze zostaną przekazane wrocławskiej fundacji Ekostraż ekostraz.pl/portal/my aukcje: upload.allegro.pl/show_user_auct ... d=14777337 wydarzenie na fb www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 33&index=1 serdecznie zapra...
  • Czyli Lobbystki mogą wszystko. Tworzę bo poprzedni rozrósł się do niemożliwych rozmiarów i odbiegł stanowczo od zasadniczego tematu. forum.gazeta.pl/forum/w,86228,123163781,123163781.html?v=2&f=86228&w=123163781&a=123163781&wv.x=0 W zalinkowanym powyżej wątku Nomina szuka fundacji, kóra mogłaby wesprzeć kosztowne leczenie, po szczegóły zapraszam do tamtego wątku. Dopóki Nomina nie znajdzie fundacji, może my mogłybyśmy jej realnie pomóc? Lobbystki udowodniły, że mają dobre serca p...
  • Dziewczyny mam pewien problem. Proszę poradźcie doświadczone Allegrowiczki... Otóż kupiłam na Allegro wózek dla mojej córeczki, która urodzi się we wrześniu. W aukcji w rubryce "formy płatności" były dwie opcje : przelew na konto, lub płatność przy odbiorze. Zdecydowałam się na płatność przy odbiorze. Kilka dni po zakończeniu aukcji dostałam od sprzedającej maila z numerem konta. Odpisałam, że w aukcji była też opcja "płatność przy odbiorze" i ja na tę właśnie opcję się zdecydow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się