aukcje

(15 wyników)
  • czasami czytam i oczom nie wierze co ludzie wystawiają na aukcjach: na zdjęciu pokryte 100letnia warstwa kurzu, bon apetit ;/ " target="_blank" rel="nofollow">allegro.pl/item864203780_3_stare_kosze_do_wypieku_chleba.html
  • dzisiaj szukajac informacji o felgach samochodu wpadlem przypadkowo na to: www.smieszneaukcje.pl/aukcja.php?lp=12 ogolnie niektore aukcje powalily mnie z krzesla (nie te glupie, ale niektore zaskakuja) warto zajrzec milego wieczoru :P
  • Bywam ostatnio często na stronach Allegro, i czasem zdarza mi się przeczytać TAKI opis sprzedawanego przedmiotu, że na dobrą chwilę niemieję. Pomyślałam więc, że można by się podzielić wrażeniami na FH. Oto przykładowy kwiatek: * Mam do sprzedania łóżko składane,składa się je w pół i jest z grubych solidnych rurek i na sprężynach, jest też materac stan dobry nic nie zniszczony tylko wytrzepać bo leży i się troche zakurzył , nie jest zniszczony i na działke lub do altanki może się...
  • Witam! Nie wiem czy kiedyś spotkaliście śmieszne opisy aukcji:) Żeby nie było że jakaś reklama - to dotyczy aukcji którą znalazłem jako zakończoną - sprzedawcą jest jakiś zakręcony gościu, który (chyba) posługuje się nowomową ziomali: www.allegro.pl/show_item.php?item=28481730
  • www.allegro.pl/item148275108_telewizor_philips_okazja_szafka_gratis_.html
  • Przepraszam jeśli już było (w pierwszej 100 postów nie znalazłam) Oto na jakie dziwactwa natknęłam się na allegro: 1. karta pływacka ulgowa z pieczątką Słonecznego Patrolu zatwierdzona odciskiem brodawki Pameli www.allegro.pl/show_item.php?item=53111678 2. osiem niesamowicie śmierdzących bomb (ciekawe po co????) www.allegro.pl/show_item.php?item=52768726 3. czaszka - nawilżacz - jonizator - ale design! www.allegro.pl/show_item.php?item=52855259 4. najdroższe łupki słonecznika...
  • Aukcje(15)

Ten watek zostal stworzony po to aby cos tu sprzedac lub kupic. Ja chce sprzedac: -moja siostrę *ladna *tylko ze glupia *myje sie czesto *blondynka *niebieskooka *wysoka *gada przez sen ODDAM TANIO! Proszę wpisywac swoje propozycje (zaczynamy od 1zl lub handel wymienny). Oczekuje poważnych propozycji.
  • Macie jakieś interesujące przeżycia w związku z kupowaniem / sprzedawaniem na Allegro lub podobnych serwisach? Ja kiedyś chciałam kupić podręcznik do angielskiego, ale nie miałam dostępu do neta w mieszkaniu, więc nie mogłam śledzić aukcji. Istnieje możliwość wpisania najwyższej kwoty, jaką można wydać na dany przedmiot, i wtedy system automatycznie podbija stawkę, kiedy ktoś próbuje was przebić. Aukcja dopiero się zaczynała, cena początkowa - 1zł. Ustawiłam moją maksymalną kwotę na...
  • www.allegro.pl/show_item.php?item=22713289
  • Najpierw poszła Skoda... moto.allegro.pl/show_item.php?item=45502139 potem Opel... moto.allegro.pl/show_item.php?item=45503425 a na koniec- Fordzik: moto.allegro.pl/show_item.php?item=45504560 Ciekawe, czy pierwotni właściciele wiedzą, że z ich samochodów "zostały tylko kołpaki". :-/ .
  • To na szczeście nie noworodki i nie ldzie ale idiotyzm sięga zenitu zresztą ami zobaczcie. www.allegro.pl/item836975819_sloik_z_pozytywnymi_uczuciami.html Może macie równie abstrakcyjne linki?
  • "Przedmiotem aukcji jest Taca Wykonana z drewna Dekiel również drewniany Nie malowane idealnie nadają się do własnoręcznych zdobię np. stylem Deceupage Jeżeli nie ma na moich aukcjach przedmiotów Które cię interesują A interesuje cię ilość Az 50 sztuk Napisz na @ a taka produkt ukarze się na allegro! Wyłącznie dla ciebie! Polscy stolarze do twojej dyspozycji!!!!! Zapraszam na inne moje aukcje Produkt Polski Kupując polskie produkty dajesz polakom prace" Zas...
  • zapis korespondecji na jednej z list dyskusujnych, pierwszy list jest z opisem problemu.... potem rady innych jak go rozwiązać... >From nicholas@ Bylem u ciotki na wsi i poniewaz do cywilizacji tam daleka droga, wiec kibel maja polowy, no i poszedlem zrzucic kloca i psia krew sciagajac portki wypadl mi S45 i wpadl prosto w ta smierdzaca otchlan i co mozna teraz zrobic. Przeciez nie bede tam nurkowal.!!! >From tomaszko123@ Jak nie zanurkujesz to nie bedziesz mial ...
  • www.allegro.pl/show_item.php?item=84784468 czyż ten opis nie jest piękny? cytuje: Zdięcia pokazują całą prawde ,człowiek który pochodzi z egiptu nie ma ręki ani nogi i w dodatku jest kaleką .Figurka jest bardzo ładna i efektownie wygląda jest chyba nowa , nie wiem z czego jesast zrobiona , jest dośc cięszka nie jest uszkodzona jej wysokośc to 20 cm. hehe
  • ... pomyłki freudowskie :) Dzisiaj trzy razy brałam fakturę na firmę. Za każdym razem poproszona o numer NIP-u, zaczynałam: "Zero-siedemset..." (numer zaczyna się od 77...) ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się