Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      aukcje

aukcje

(8 wyników)
    • allegro.pl/item657681155_blagamy_o_pomoc_dla_suni_i_jej_szczeniat.html Taka historia złapie za serce każdego miłośnika psów. Chciałoby się pomóc choćby finansowo. Ale skąd mieć pewność, że pieniądze na pewno zostaną przeznaczone na ten konkretny cel? Czy takie aukcje są wiarygodne? Przecież jest możliwe, że ktoś wymyślił wzruszającą historyjkę, obfocił pierwszego z brzegu kundelka i teraz wyłudza pieniądze. Chyba jednak wolę wpłacić większą sumę na jakąś naprawdę solidną fundac...
    • Jak ma się sprawa z kupowaniem zwierząt na aukcjach internetowych, jakie regulacje prawne dotyczą tego typu transakcji. Co o tym mówi regulamin Allegro? Czy fraza „Zastrzegam sobie prawo do wyboru opiekuna bez względu na kolejność licytujących oraz możliwość nie wydania zwierzęcia…” jest zgodna z regulaminem aukcji? I wreszcie, czy kupując kota na Allegro, nie kupujemy tak naprawdę „kota w worku”? Cały tekst: dkdk.pl/index.php/2009/08/kupic-kota-na-aukcji/
    • Witam. Mam na imię Karina. Mój kochany Kocurek Maksio uległ wypadkowi i teraz próbuję zebrać pieniądze na operacje. Czas jest bardzo ważny dlatego zwracam się do o pomoc. BARDZO proszę o odwiedzenie strony: www.pomoz-maksiowi.za.pl
    • Drodzy i Szanowni Niektórzy pewnie pamiętają, inni pewnie nie, ale jakiś czas temu po kolejnej śmierci dziecka w szczękach psa na Forum powstała inicjatywa stworzenia wirtualnego funduszu na rzecz ofiar pogryzień przez psy. Powtarzam: chodziło jedynie o wirtualne deklaracje, nie o wywalanie kasy. Otóż wśród miłośników zwierząt nie znalazł się NIKT, kto by poparł inicjatywę zabezpieczenia finansowego takich ofiar, pomocy przy operacjach, przeszczepach, każdej pomocy ... etc. w te...
    • Znalazłam na Allegro taką ofertę: www.allegro.pl/show_item.php?item=16361322 Są takie kochana, ze sama bym wzięła, gdybym nie miała już dwóch :-)) Ale moze ktos inny jest zainteresowany, cena jest dość niska.
    • help, czym sie sugerowac?? dwa na razie mam na oku... co myslicie?? aukcja.onet.pl/show_item.php?item=243861800 i aukcja.onet.pl/show_item.php?item=244461435#photo
    • www.allegro.pl/show_item.php?item=26427691 Ja rozumiem, że pies jest dobrym reproduktorem, ale do cholery to czująca istota, a charakter ogłoszenia jest taki, jakby facet sprzedawał po prostu maszynkę do robienia szczeniaków. I to za 8 tysięcy!!! Hodowca! Ma kalkulator zamiast serca....
    • Witam, Niedawno zaczelam prace w schronisku dla zwierzat jako wolontariuszka. Schronisko w ktorym pracuje boryka sie (jak wiekszosc) z ogromnymi problemami finansowymi, dlatego tez mam wielka prosbe napiszcie prosze w jaki sposob finansowane sa schroniska, w ktorych pracujecie i czy ja sama moge cos jeszcze zrobic, macie moze jakies sugestie, propozycje. Serdecznie pozndrawiam A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się