Forum Zdrowie Psychologia Anoreksja i bulimia
ZMIEŃ
      badania do pracy

badania do pracy

(3 wyniki)
    • Kochani, anoreksja staje się powoli chorobą naszych czasów, tymczasem wciąż wiele pytań o jej przyczyny pozostaje bez odpowiedzi. Jestem sudentką ostatniego roku psychologii i piszę pracę magisterską, w której bardzo chciałabym znależć odpowiedź na przynajmniej kilka z nich. Dlatego proszę o pomoc wszystkie osoby, które borykają się z anoreksją lub udało im się z nią wygrać. Aby udało mi się przeprowadzić badania, powinnam nawiazać kontakt z 50cioma takimi osobami, a wierzcie m...
    • chodzi o to ze bylo pelno i problemow roznych u Was i u mnie..w zwiazku z tym na palcach u 1 reki mozna policzyc osoby przebadane..i juz to trwa dluuuugo a ja potrzebuje niedlugo miec badanie zrobione..dlatego tez zwracam sie o prosbe do tych co nie podali maila o podanie..chodzi o wypelnienie kwestionariusza i przebadanie sie programem komp.....a te co zapomnialy o mnie to sie przypominam:) (badanie anonimowe,licza sie wyniki srednie calej grupy,bardzo mi zalezy:) mozecie tez zgl...
    • czesc dziewczyny jestem studentka 5 roku swps(psychologia) w warszawie i pisze prace magisterska o zaburzeniach odzywiania.Robie badania w internecie.Badam dziewczyny w wieku od 13 do 30 lat podejrzewajace u siebie badz chorujace na zaburzenia odzywiania(w skrocie ED,anoreksja bulimi etc).Chodzi o wypelnienie anonimowego badania skladajacego sie z kwestionariusza w word i zrobienie badania programe komputerowym ktore trwa 3 minuty.Trzeba do tego zainstalowac maly program ktory po...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się