bangladesz

(3 wyniki)
  • Ledwo wróciłam z jednych wakacji, a już powoli zaczynam się zastanawiać, co w tym roku. Wpadł mi gdzieś w ręce opis Sundarbans National Park, gdzie zafascynowało mnie zdanie: "For most people, the Sundarbans is a horrifying matrix where, on average, a person is eaten every third day." Wyciągnęłam z półki mój przepiękny ilustrowany Atlas Świata (sorry, GoogleMaps) i znalazłam na tej samej stronie jeszcze przynajmniej dwa miejsca, w które chciałabym pojechać, tj. Kaziranga Nationa...
  • Czesc, jesli ktoś był albo jest w Bangladeszu prosze o wszelkie informacje o tym kraju... dziekuje i pozdrawiam
  • Wybieram sie w rejonie lutego 2003 na 3 miesiace do Azji południowo- wschodniej. Koleją transsyberyjską do UłanBator, później Pekin, trochę Chin i Laos, Birma, Tajlandia, Wietnam, Borneo, , Kambodża, Bangladesz, i powrót przez Indie, Pakistan, Iran i Turcję. Szukam informacji na temat poruszania sie w przedziale krajów od Laosu do Bangladeszu, podobno w Birmie wymagają wymiany 300$ na jakies ichnie papiery - jak to obejsc? I inne patenty. Oraz co odradzacie, na czym mozna sie naciąć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się