Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      bergama

bergama

(5 wyników)
    • czy ktoś podrożował z bergamo (lotnisko)do marilleva ?
    • ktore ośrodki są najbliżej,mam zarezerwowany bilet lotniczy w dobrej cenie i szkoda by go było stracić,jeśli macie jakieś namiary na apartament ,hotele -wyjazd narciarski to poproszę o informacje
    • Witam serdecznie mam pytanie. 19 marca 2010 lądujemy rano ok 9 na lotnisku w BERGAMO z lotniska udajemy sie autem do livigno. Czy jest możliwy przejazd przez Bormio ( jest krótszy) czy tzreba jechać na okragło? Pyt nr 2 czy w każdym przypadku trzeba jechać przez tunel??? pyt nr 3 Czy pod koniec marca konieczne jest zabranie ze soba łańcuchów na osobówkę czy do rade bez. Serdecznie dziękuje za porady Andrzej
    • Na stronie www.valgardena.it pojawila sie informacja ze od 1.grudnia do 8 kwietnia bedzie mozliwosc transferu autobusem z lotniska w Bergamo i w Weronie do Val Gardeny -na stronie sa wszystkie linki dotyczace rezerwacji,rozkladu jazdy itd.Cena jest interesujaca bo 22 euro tam i z powrotem.Jak ktos jest zainteresowany to niech zagladnie.Jest tez mozliwosc rezerwacji transferu u tanich przewoznikow.Wlasnie to wyczytalam, to i zainteresowanych informuje.Pozdrawiam.Beata.
    • Forumowicze, moze pomozecie? wybieramy sie na narty, ale to dosc skomplikowane. Cel: Sella Ronda. Do celu na sobote 13 stycznia. Syn pojedzie z moim kolega samochodem. Kolega wolno jezdzi, wiec podroz bedzie 2dniowa z noclegiem. Ja bede jechal sam samochodem z Danii do SR; start wieczor w piatek na sobote w poludnie. Chetnie bym zgarnal po drodze zone. I tui wlasnie kombinacja mi nie wychodzi. U kolegi w aucie nie ma miejsc, poza tym zona pracuje i nie moze startowac z nim...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się