Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      bergama

bergama

(6 wyników)
    • Witam mam 4 godz postoju na przesiadke, a chcialbym zjesc dobry obiad, czy na lotnisku bedzie taka mozliwosc czy lepiej jechac do miasta, pytanie czy sie wyrobie?
    • Witam mam pytanie jeśli posiadam tylko bagaz podreczny a na Bergamo mam tylko przesiadke to czy moge skorzystac z wyjscia tranzytowego czy musze normalnie wyjsc na hale przylotow i potem udac sie na hale odlotow itd. Dodam ze wszystkie loty sa Ryanair i ze na przesiadke mam godzine czasu, nie wiem czy tamtejsze lotnisko ma wyjscie tranzytowe bo jesli nie i bedzie trzeba przejsc ponownie kontrole bezpieczenstwa to nie zdarze. Prosze o info dziekuje
    • Kto zna lotnisko Bergamo i jest mi w stanie powiedzieć jak się mozna stamtąd dostać na lotnisko Malpense? Rozważam możliwość dalszego wyjazdu, z Malpense miałabym tani lot na Kubę, ale z Polski muszę dolecieć do Bergamo. Czy ryzykowac takie połaczenie w związku z hybrydycznością rozkładów tanich linii?
    • witam jak dlugo trwa taki transfer, ile kosztuje, mama jedzie do pracy do bibione ale moze tez byc w te okolice, jak to sie zalatwia? chce leciec z wizzair Iwona dzieki
    • Chciałam się zapytać czy to lotnisko jest duże? Mamy przesiadkę właśnie tam - niby wystarczający czas na to 2:20 h, ale różnie może być. Dlatego za wszelkie informacje na temat tego lotniska będę wdzięczna ;) W ogóle jest gdzieś w internecie plan tego lotniska, bo tak patrze na ich stronce i nic nie mogę takiego znaleźć :( Dzięki
    • Wizzair; Wylot z Katowic 10 października do Mediolanu (Bergamo); cena za bilet 34zł (plus opłaty manipulacyjne w moim wypadku 15zł). Lecę jedynie z bagażem podręcznym, odprawa on-line. Czy do tej ceny mam jeszcze doliczyć jakieś opłaty? Co to jest pre-boarding fee?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się