Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      bokser

bokser

(10 wyników)
    • Mam w domu 7-tygodniowego boksera. Jest u mnie od 3 dni, czasem gdy np. leży mocno się trzęsie, gdy wezmę go na ręce to czasem też ma takie dreszcze(?). Wczoraj pod wieczór (koło 9) leżał w pokoju na ziemi i się trząsł, gdy go przeniosłem na koc to zasnął normalnie, nie trząsł się. Nie wiem czy to z zimna, czy może są tego jakieś inne przyczyny ? Ktoś może wie dlaczego ? Aha, jeszcze jedno pytanie - jaki jest optymalny wiek psa odpowiedni do zabrania go od matki ? I czy tak młodego sz...
    • Czy jest ktoś na tym forum kto hoduje boksery??Jestem zainteresowana tą rasą.Jeśli ktoś może mi ja dokładnie opis zachowania charakter to będę wdzięczna bardzo.Dla kogo to jest pies.Nie chcę psa agresywnego,który będzię rzucał się na każdego psa.Wiem,że dużo zależy od wychowania,ale jeśli możecie to napiszcie czy dość łatwo wychować bokserkę?Super,że te psy mają duży temperament takiego psa szukam,ale zero agresji.Podatnego na szkolenie,żeby był chętny do współpracy ze mną.Krótka ...
    • mam bokserkę 6 letnią, która jest wyjatkowo cierpliwa, ale na moim osiedlu jest duzo bokserów i wszystkie psy tej rasy mają podobne usposobienie.jolanta
    • bokser(10)

Mam najkochanszego psa na swiecie jest tak madry jak czlowiek tylk niestety chora mam raka wargi i jest w ciazy chcialabym aby przezyala ... niewiem co zrobie jak mi jej zabraknie doradzcie mi co mam zrobić?!?! ;(
    • Chciala bym wiedziec jakie sa wasze bokserki czy tez dziecinne lubiace zabawe,ruch,przytulaki,czy tez sa zazdrosne o male dzieci bo moja bokserka chce zawsze byc w cetrum uwagi:)) i tez jak jest z chorobami u waszych psów moja mimo mlodego wieku [6 lat] miala juz 2 nowotwory lekarz powiedzial ze ta rasa ma tendencje do nowotworow i przerzutów. Jak sie wabia wasze psy? Moja suka wabi sie MEJSI. p.s dodam ze ta rasa to jest dobra kiedy ma sie male dzieci,poniewarz przynajmniej do 2...
    • Mam powazny dylemat troche juz siedze w kynologii ale bardzo trudno mi jest podjac ostateczna decyzje.....Nie mam zielonego pojecia na jaka rase mam sie zdecydowac.Jestem osoba ktora bardzo skrupulatnie zbiera informacje o danej rasie rozwaza za i przeciw stad takie dylematy.Jak juz jestem pewna ze to strzal w 10 zaczynam sie zastanawiac czy sprostam tej rasie czy dam rade dobrze psa ulozyc wychowac.Mialam juz boksera i pudla miniaturowego.Dodam ze mieszkam w bloku mam piekne tereny do ...
    • Mojego psa kumple to bokser,lab,spaniel i owczarek.Bokser biega z moim psem z patykami w zebach.Spaniel to uciekinier ktorego musi cale osiedle lapac.Lab suczka powazna dostojna i dziewczyna mojego beagla wystarczy powiedziec jej imie i juz gotowy do wyjscia.Owczarek niezgrabny narazie bo mlody jak biegnie za moim to sie przez wlasne lapy przewraca.Uwielbiam spotkania towarzyskie z naszymi psami wtedy jest wesolo.
    • mam parke rasowych bokserow, uwielbiam te rase. Moj "chlopak" wlasnie skonczyl 9 lat, "dziewczynka" 6. :-))
    • Bylam na spacerze z moimi kolezankami i ich psami.Kazdy pies z innej rasy labrador ,kundel i beagle.Na spacerze poznalysmy dziewczyne z szczeniakiem bokserem nagle wszystkie nasze psy zaczely sie slinic az banki robily ze sliny .Jak wrocilam ze spaceru to moj pies sie zachowywal jakby mu bylo niedobrze. Doctor powiedzial ze poprostu bokser pachnial jedzeniem ale cos mi to nie pasuje moze ktos mial podobna sytuacje?
    • moja suka- mieszaniec boksera z wilczurem jest strasznie do nas przywiazana, ma 9 m-cy, mamy ja od stycznia jest super suką, raczej temperament po bokserze, zabawna, lubi dzieci,smieje sie dokazuje, ale jak zostanie sama w domu to jest tragedia- gryzie kable tv i telefoniczne, meble drewniane, straca doniczki z parapetow, wyje, masakra! nawet jesli zostanie sama na 2 h potem licze straty a ona jest skruszona. Jak powstzymac psa przed niszczeniem?macie jakies sposoby?please
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się